07 юни , 2023, 01:53:12

News:

Забавлявайте се с Lady Popular - безплатна онлайн игра за супер момичета
https://beauty.fashion.bg/article/5932/30/Lady-Popular-bezplatna-online-igra-za-momicheta


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - stasi

31
Здравей, включват се всичко в цената. Дават ти къщата готова за живеене. Може да прочетеш на сайта http://stor-bg.com/ . Там пише всичко за цена, качество и т.н. Правят даже и доста екстри, за които обаче трябва да си доплатиш.
32
Електронни магазини / Мебели за баня
26 октомври , 2017, 20:14:07
Търся си горни и долни шкафове за баня, ако са комплект, още по-добре. Моля за съвети за конкретни модели или поне за магазин, до който да отида да разгледам.
33
Здравейте! Интересувам се от надеждни сервизи за телефони в София. Една приятелка ми каза, че до тях имало някакъв сервиз - mobo сервиз и много хора ходели там, но тя никога не е използвала услугите им. Чували ли сте за тях?
35
Чувала съм добри отзиви за продуктите на тази марка. Трябва и ние да ги изпробваме.
36
Използвате ли някаква специална козметика за децата си или разчитате на най-обикновените и евтини бебешки кремчета? Аз лично много държа на качествената козметика и искам да взема за малката само хубави изпитани продукти. Коя според вас е най-добрата марка за бебешка козметика?
37
Доста често помага.
38
Ние сме много доволни от дрехите на Теодор. Мъжът ми обожава техните дрехи, защото са много стилни и качествени. Аз съм спряла да си купувам дрехи, защото се претрупах и нямам място вече, затова акцентираме върху покупката на мъжки дрехи. ;D  ;D
39
Здравейте, имам нужда от сервиз за телефона ми. Знаете ли някъде в студентски да могат да сменят дисплей на айфон? Много ще съм благодарна, ако препоръчате нещо.
40
Вчера изпуснах айпада на плочките вкъщи и дисплеят стана на сол. Някой знаете ли колко пари ще ми вземат за смяна и къде мога да го занеса, за да ми го поправят?
41
Аз изтеглих кредит от http://www.easycredit.bg/ , за да мога да си направя едни много скъпи процедури за избелване на зъбите, резултатът е повече от зашеметяващ.
42
За мъжа ми поръчваме най-често дрехи от https://teodor.bg/danki . Дънките, които му взехме последно, са много модерни, а и промоциите в момента не са за изпускане.
43
Момичета не разчитайте само на някакви "вълшебни" хапчета. Тренирайте малко по-сериозно. Не е нужно да сте като клечки, а само да сте стегнати. Тук https://healthstore.bg/ има много неща, които ще ви помогнат. Аз започнах с въже за скачане и дори ми беше доста приятно. След това си взех ластици и какво ли не. Сега дори си мисля за някой кростренажор или нещо подобно. За мен това е най-добрия начин да стоиш във форма и да се чувстваш добре и красива.
44
Откриха проблема и ремонтираха телефона.  :)
45
Добре правиш, дано има ефект.