22 юли , 2024, 22:37:02

News:

Забавлявайте се с Lady Popular - безплатна онлайн игра за супер момичета
https://beauty.fashion.bg/article/5932/30/Lady-Popular-bezplatna-online-igra-za-momicheta


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - stasi

76
Успяла ли си по този начин да достигнеш видими резултати и за колко време?
77
Наистина това са доста добри съвети, които трябва да следваме.
78
Aз си купувам дрехи един, два пъти в месеца, но няма месец, в който да пропусна.
79
От около 2 години вече купувам обувките си онлайн. Причината затова е, че живея в малък град, където когато си купиш нещо, след това срещаш 10 човека със същото. Аз не обичам да се сливам с хората, а да бъда по-различна от тях. Днес се възползвах от коледната промоция - 50% отстъпка и си поръчах тези супер елегантни обувки https://caramella-online.com/damski-obuvki/2392-elegantni-cherni-boti-valentino.html . На Коледното парти ще изглеждам страхотно с тях.
80
Едва ли ще се оправи или ще отнеме доста време, докато израсте наново. Би било добре да поспреш да я третираш за известно време.
81
Провежда ли се още този курс?
82
Аз дълги години се борих с ужасното акне, но най-накрая реших този неприятен проблем. Бях събрала някой друг лев и отидох да ми премахнат акнето с лазер, ето повече информация за самата процедура https://www.youtube.com/watch?v=LHLw4g1y3QA&src_vid=2z5P4SdV7p4&feature=cards&annotation_id=a5675812-44a1-443b-8358-19f29a2e6a6b . Резултатът беше повече от зашеметяващ, останах много доволна, не можех да вложа тези пари в нещо по-добро от това. Наистина си заслужава, след това забравяш за пъпките и си спестяваш излишни нерви.
83
Много ти благодаря, Али! Още сега ще си поръчам и после ще се надявам приятелят ми да успее да го оправи  ;D
84
От известно време камерата на телефона ми прави ужасни снимки, а днес даже като тръгнах да снимам, излиза само черен екран. Сигурно се е счупила, но телефонът ми вече не е в гаранция, а ако го занеса на сервиз ще ми вземат доста пари. Приятелят ми разбира от телефони и мисля, че ще може да я смени, но първо трябва да намеря откъде да си поръчам нова. Някой знае ли къде продават части за телефони и по-конкретно камера?
85
Пробвай с фолио да се овиваш, някои казват, че помага.
86
Здравейте, момичета! В банята конвекторът ми се счупи и сега трябва да си търся нов, харесах си един от Гауди Ди Ес, но сега се колебая дали няма да е по-добре да си взема лира. Вие как мислите дали има някаква разлика и ако да каква?
87
Дали не е вредно?
88
Така си е, няма спор.
89
Това е сигурно една от най-вредните храни, която аз избягвам.
90
На мен не ми допадат мисля, че модата им е отминала, но всеки има право на избор.