20 май , 2024, 05:05:29

News:

Sofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата модаSofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата мода
https://news.fashion.bg/article/11687/17/Sofia-Fashion-Week-2015-novata-destinacia-na-visshata-moda


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - stasi

16
Погледни в https://teodor.bg/rizi . Има много хубави официални и спортни ризи, а качеството им е много добро. Това е един от най-добрите магазини за мъжки ризи и костюми.
17
За мен модата не е само в дрехите, но модата е навсякъде около нас. В момента обзавеждам новия си дом и искам всичко да изглежда много добре. Тези дни съм в търсене на нов килим, знаете ли онлайн магазин за хубави и качествени килими. В моя град изборът е ограничен.
18
С потребителските кредити не е толкова лесно.. Затова в такива случаи бързите кредити са по-добрият вариант.
19
Искам да си взема хубав парфюм. В магазините, в които гледах, цените са супер надути. Вие поръчвали ли сте си парфюми по интернет? Можете ли да ми препоръчате някой траен и нетолкова сладникав аромат?
20
Бременна съм в 9-тия месец и скоро трябва да съм приготвила абсолютно всичко за бебето. Креватче купихме ново, но трябва да купим и количка, а новите, които ми харесват, са ужасно скъпи. Знаете ли къде мога да намеря бебешка количка втора употреба, но от по-скъпичките модели?
21
От много време желая да имам собствен онлайн магазин за дрехи. Сигурна съм, че бързо ще потръгнат нещата, но финансите винаги са фактор. Поспестила съм пари, но не са достатъчно. Може ли да ми препоръчате откъде е най-сигурно да взема бърз кредит?
22
Много обичам да чета. Обикновено чета всякакъв жанр книги, но най-интригуващи са ми психо трилърите. Нещо от рода на филмите на Хичкок. Препоръчайте ми някоя по-нова книга в такъв стил.
23
Супер, значи и аз ще си взема.
24
Имате ли идея откъде мога да си взема зарядно за телефона за колата? Смених си телефона и моето в момента зарежда супер бавно. Изобщо не ми върши работа и искам да го сменя.
25
Може да си поръчаш от https://www.intermatrak.com/podmatrachni-ramki . Там има доста видове легла и рамки. Със сигурност ще си харесаш нещо.
26
Виж дали ще намериш нещо такова тук https://ardes.bg/komponenti/tv-tuneri . Има няколко вида като са на добри марки поне на пръв поглед. Дано съм успяла да помогна.
27
Дано работят днес, за да отида и да ги питам какво могат да ми предложат.
28
Здравейте! Със съпругата сме пенсионери с доста малки пенсии. Двамата ни сина са в чужбина и ще си дойдат за празниците със семействата си. Ще доведат и петте ни внучета. Не сме ги виждали две години и ни се иска да им купим хубави коледни подаръци. Синовете ни ще напазаруват за празничната ни трапеза, но въпреки това ни трябват около 500 лева за подаръци за всички. Интересувам се дали като и двамата сме пенсионери, ще може да изтеглим бърз кредит?
29
Още утре ще им се обадя, защото предполагам, че днес не работят.
30
Благодаря ти, Алис, че ми помогна да си избера сервизче.