25 юни , 2024, 22:44:30

News:

Sofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата модаSofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата мода
https://news.fashion.bg/article/11687/17/Sofia-Fashion-Week-2015-novata-destinacia-na-visshata-moda


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - stasi

46
Аз си купувам само от бутикови магазини. Разчитам на качеството. Последният път взех кредит от http://www.easycredit.bg/products само и само да си купя една страхотна рокля. Не обичам да давам пари за парцали, които няма да нося и които ще се скъсат бързо.
47
И аз преди около година забелязах появата на целилут. Знаех, че кремовете няма да помогнат поради тази причина взех по-сериозни мерки. Нямах много пари и затова изтеглих кредит от http://cashcredit.bg/ . Процедурите не са никак евтини, но изтеглих едно кредитче, което успях да върна за няколко месеца, не е кой знае какво. Започнах да ходя на процедури и сега резултатът наистина е на лице. Така че момичета не се залъгвайте с някакви кремове, които са много скъпи и нямат ефект.
48
Вчера телефонът ми се рестартира и от тогава отказва да функционира. Някой има ли представа какъв може да е проблемът? Знаете ли добър сервиз в София, където може да го занеса да го видят?
49
Аз не харесвам евтините бижута. Обичам като ще си купувам нещо да е наистина качествено и хубаво. Наскоро си взех невероятно красиви перлени обеци от https://www.velmar.com/ . Останах супер доволна. Откакто съм ги взела, не съм ги сваляла от ушите си.
50
И аз съм си мислела за онлайн магазин, но не съм готова да се отдам изцяло на това още.
51
Не е невъзможно, но ако е само с хапчета не мисля, че е здравословно. Аз например си взех L-carnitine оттук https://healthstore.bg и с редовно спортуване отслабнах доста бързо. И то без да се потя по 3-4 часа на пътечка, а например 30 мин в парка или 1 час във фитнеса. Работата е да го правиш няколко пъти седмично, но да не спираш. След време става част от ежедневието ти и на теб самата ти е неприятно като пропуснеш.
52
До колкото знам Теодор са българска марка.
53

Препоръчвам ти http://www.intellect.bg/ . Аз ходих на интензивен курс по немски при тях. Първоначално ми направиха безплатен входящ тест, за да определят нивото ми. Показаха ми всичките филиали, избрах този, който е най-близко до вкъщи и си избрах вечерни курсове, защото съм на работа през деня и нямаше как да ходя сутрин и следобед. Вечерните курсове продължиха 1 месец и 2 седмици. Останах много доволна от курсовете и не съжалявам, че записах.


Аз също ги препоръчвам от личен опит. Те най-добрите от най-добрите.
54
Хубаво е, че сте успяли да го направите щастлив и че харесва стаята си.
55
Вчера видях едно момиче с кожен клин, много ми хареса и искам да си купя такъв, но не знам откъде мога да  си го купя. Точно такъв никога не съм виждала.
57
На мен така един мой приятел ми направи фотосесия за мен си да си имам готини снимки. Получаха се много добре и без да зная сестра ми пратила една от снимките в конкурс, организиран от https://www.voubs.bg/category/photography и взех, че спечелих. Така че ако и твоите се получат добре, може да се замислиш и да участваш.
58
Пролетен дъжд, може да изпробваш с кана.
59
От извество време си правя няколко от тези маски и косата ми порасна доста.
60
pepimili, напълно съм съгласна с теб. Аз освен че тренирам здраво, се храня разделно и разчитам на качествени протеини за изграждане на мускулна маса. За мен това е правилният начин за поддържане на перфектната форма.