05 април , 2020, 01:26:51

News:

Забавлявайте се с Lady Popular - безплатна онлайн игра за супер момичета
http://beauty.fashion.bg/article/5932/30/Lady-Popular-bezplatna-online-igra-za-momicheta


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - stasi

46
Доста често се налага да поръчваме сака и ризи на мъжа ми. Последният път поръчахме спортно-елегантно сако от https://teodor.bg/saka . Може да ги разгледате, много са разчупени и модерни.
47
За колко парички търсиш часовник? В https://4sales.bg/78-smart-chasovnici/136-smart-chasovnici-za-deca има един доста готин за 59 лева. Ако имаш на разположение повече парички, то тогава може да прегледаш и по-скъпите.
48
Аз си взимам от https://healthstore.bg/proteini/zdravoslovni-hrani един спрей за готвене. Много съм доволна от него. 100% по-добър вариант е от олиото.
49
В https://prestigefashion.bg/ има много секси роклички. Аз си взех от там една много сладка за рождения ми ден. Пристигна сравнително бързо и не беше скъпа.
50
В https://diversant.bg/uredi-za-noshtno-vizhdane/ има голямо разнообразие от такива устройства. Вие бинокъл ли искате или монокъл и за колко пари?
51
Аз вече не си купувам почти нищо от офлайн магазини. Няма никакви опасности, толкова пъти съм поръчвала и нито един път не са ме прецаквали.
52
Да, определено е най-добре да отидеш и да разговаряш.
53
Още утре ще им се обадя, защото предполагам, че днес не работят.
54
Благодаря ти, Алис, че ми помогна да си избера сервизче.
55
Аз съм. Отиваш и ти отпускат кредита. Става наистина много лесно, докато в банките те въртят много време и е супер изнервящо.
56
Здравей, включват се всичко в цената. Дават ти къщата готова за живеене. Може да прочетеш на сайта http://stor-bg.com/ . Там пише всичко за цена, качество и т.н. Правят даже и доста екстри, за които обаче трябва да си доплатиш.
57
Електронни магазини / Мебели за баня
26 октомври , 2017, 20:14:07
Търся си горни и долни шкафове за баня, ако са комплект, още по-добре. Моля за съвети за конкретни модели или поне за магазин, до който да отида да разгледам.
58
Сумата не е толкова голяма, така че спокойно може да вземеш едно кредитче от https://cashcredit.bg/ . Условията им са добри и ще успееш да го върнеш за няколко месеца. Няма ѝ да го усетиш.
59
Здравейте! Интересувам се от надеждни сервизи за телефони в София. Една приятелка ми каза, че до тях имало някакъв сервиз - mobo сервиз и много хора ходели там, но тя никога не е използвала услугите им. Чували ли сте за тях?