20 юни , 2024, 01:57:16

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


прашки и боди

Started by ılkopı4, 24 януари , 2008, 16:26:01

« назад - напред »
Go Down

Dummy Doll

Чувствам се длъжна да отговоря на тази реплика.

И така, първо:
Мила Таня, твоят постинг беше изтрит от модератора, защото аз го рапортувах като нарушение на правилата на форума. Ако искаш да правиш реклама на някакъв си магазин, трябва да намериш подходящ начин за това.

Второ:
Не можеш да съдиш за интелигентността на човек, който не познаваш, по това как се е изказал за нещо, от което ти самата не разбираш.
Сега ще поясня, за да стане ясно за всички. Модарис е модул за конструиране, моделиране и градиране на Лектра. Вярно е, че няма "учебници". Има ръководство - една голяма дебела книга или диск на английски, френски или немски. Проблема на дамата, която попита за "учебниците" очевидно беше езиков. Когато някой си закупува Лектра му се предлага и обучение. Проблем се появява, когато се назначи нов човек. За него не се плаща обучение на ново, той обикновено е принуден да се учи от колегите си, ако има такива, а ако няма ... по метода "направи си сам". Предполагам, че и затова са й трябвали помагала на жената.
Лектра има официален представител в България, който е правил превода на софтуера на български. Ако някой има преведени ръководства на български, то това ще е "Миро". Не смятам, че с моя съвет съм подвела някого.

И трето,
"...знам го защото познати имат точно такава програма,но е най-новия модел-OptiTex."
Значи, твоите познати нямат точно такава програма, защото тя не е Лектра, а е Оптитекс. Това са две различни КАД системи, при това са и доста конкурентни, така че, не ги смесвай.
А и когато се говори за софтуер е прието да се казва, че имаш най-новата версия, а не най-новия модел.  :D

Сега кой стана за смях? А?

tanqcool

#16
25 февруари , 2008, 17:05:13 Last Edit: 31 август , 2008, 17:28:37 by Coco
мила ми тъпа кукло,
коментара ми не беше изтрит,защото ти си го рапортувала или нещо такова,а по простата причина,че не бях обърнала голямо внимание на забележката,че е задължително да се пише на кирилица и след като беше изтрит,администратора учтиво ми изпрати писмо,в което казваше,че коментара ми е изтрит,защото не съм писала на кирилица.
Кой си измисля отново?А? ???

Към въпросният участник във форума, на които няма да изтрия коментара, а само ще отправя една и единствена забележка. Ако не намерите по интелигентна форма на изразяване нямате място в този форум.  Нищо лично Невена.

Dummy Doll

Той коментара ти стоя там доста време и на латиница, администратора не е много бдителен за това. Можеш да го попиташ също така, дали не съм те рапортувала за непозволена реклама и после пак можеш да се смееш.
Странно, но няма коментар на останалата част. Защо ли не съм изненадана?

И да ти напомня, че вежливия тон и добрите обноски, не само говорят за качествата на дадена личност, но тук са и задължителни. Да не те рапортувам пак.

tanqcool

#18
25 февруари , 2008, 17:19:56 Last Edit: 28 май , 2008, 00:24:05 by Nevena
Но,мадам тъпа кукла,
не ми пука,че ще ме рапортуваш-прави каквото си искаш,дори и се оплачи на Бойко Борисов,но едва ли сама се досещаш,че няма да свърши много работа,а що се отнася до рекламата,тя всъщност не беше такава,а просто коментар относно нов magazin,със което да опровергая всичко,което се казваше по-нагоре във форума,а именно,че българските моделиери не са дотам изобретателни.
Ако искаш да ме рапортуваш,давай-аз не пиша тези неща с опрян пистолет в главата,а по собствена воля,така че както вече казах,не ми пука. ::) ::) ::) (а и съобщението стоя цял половин ден на кирилица)

Мила Танче, явно се смяташ за велика. Недей, че все ще се намери някой да ти удари шамарчето и ако не е някой от този форум, ще е нашият голям работодател наречен Живот. Поздрави Невена

tanqcool

#19
25 февруари , 2008, 17:25:18 Last Edit: 28 май , 2008, 00:25:45 by Nevena
и още нещо:
ако ще ме рапортуваш,на твое място бих побързала,защото вече съм на път към Мексико-за да не ме хванете ти и администратора. ;D :D ;D

От кой бягаш от себе си или от администратора:) Приятен престой в Мексико там ги чакат такива велики като тебе с отворена врата.

Храбрия шивач

Таня, Таня, Таня........

Показаваш твърде елементарни разсъждения. Посъветвах те за темите и тона, ама явно че нищо не си разбрала. Позволявам си отново:
Хората тук в голямата си част са професионалисти, така че дръж се уважително с тях. Отправяш директни обиди и това е крайно нежелателно.
За твое просвещение ще ти кажа от къде идва ника ми....от детските приказки на братя Грим. Явно все още не си дораснала тази възраст в която да четеш приказки ( в смисъл умствено, физически може би вече си).
Аз не те съдя за твоето невежество, прочети приказката и ще си говорим пак с голямо удоволствие!

tanqcool

#21
25 февруари , 2008, 19:01:08 Last Edit: 28 май , 2008, 00:28:51 by Nevena
шивачо,шивачо,шивачо,
просто съм си свикнала обиждат ли ме по какъвто и да е начин,да отвръщам.малко или много съм надраснала възрастта за детски приказки,но това няма голямо значение.както вече казах и на глупавата кукла,не ми пука какво мислиш ти,другите шивачи и другите блондинки!а също така,както виждаш се съобразявам с всички,освен с вас защото вие не се съобразявате с мен.също така не се правете на големите експерти,защото определено знаете много по-добре от мен,че не сте такива и определено няма да станете!на dummy doll казах също така и че не ми пука дали със администратора ще вдигат атентат срещу мен или не,така че просто си спести заплахите.
:D

Момиче, ти явно не си получавала истински заплахи, аз не виждам заплаха ,а една разглезена, неудовлетворена девойка под прякор COOL.

Храбрия шивач

Аз не те заплашвам по никакъв начин!
Както виждаш все още спазавм добрия тон. Що се отняся до професионалната отценка...има кой да ми я дава.

tanqcool

и аз не съм се развикала все още срещу компютъра ми.не съм се и правила на голямата модна експертка,а просто изказвам мнение.може да е малко грубо,но никoй няма да ти казва,че имаш хубави модели от любезност! :o

Dummy Doll

Таня,

Теб никой не те е обиждал все още в този форум.
Ти подлагаш на коментар неща и личности, за които сама не демонстрираш компетенции. Забележи, не казвам, че ги нямаш. Вероятно ги имаш, дано да е така. Но досега не си ги показала. А този форум, както казва Шивача, е за сериозни неща. "Фотомодели и Манекени" е по-подходящ за тинейджъри. Може би там ще си намериш съмишленици, които да се съобразяват с теб.

tanqcool

нито съм папагал,нито развален грамофон.писна ми да повтарям,че не ми пука какво казвате, мислите или си въобразявате вие,шивачо и глупава кукло.аз публикувам мнения,а щом вие почнете да спорите с мен,аз просто отвръщам.ако искаш ме обиждай,ако искаш вдигай атентати,звъни на майки,на баби....НЕ МИ ПУКА! :D

Dummy Doll

Абе, знаеш ли? Аз вярно съм глупава. Чак сега, след като обстойно прочетох аргументите ти, схванах колко си компетентна.
Безмълвна съм просто! :-X :-X :-X

Храбрия шивач

Тежък пубертет караш Таня.......
Знаеш поговорката, абсолютно точна в твоя случай..
"По-добре да мълчиш и всички да те мислят за глупава, отколкото да се разприказаваш и да разсееш всякакви съмнения"

Бончо


Тежък пубертет караш Таня.......
Знаеш поговорката, абсолютно точна в твоя случай..
"По-добре да мълчиш и всички да те мислят за глупава, отколкото да се разприказаваш и да разсееш всякакви съмнения"


Абе приятелю, аз ви се чудя на вас двамата, кво сте тръгнали да и обяснявате и отговаряте? Мислите ли, че поне малко файда ще има от вложения труд? Само дето темата се измести.

Dummy Doll

Прав си Бончо,
Та докъде беше стигнала темата?
Каква е последната дума - да слагаме ли прашките или да ги махаме?  :)

Go Up