Форуми за Българска мода

Списък на форумите => Форум за българска мода => Topic started by: ılkopı4 on 24 януари , 2008, 16:26:01

Title: прашки и боди
Post by: ılkopı4 on 24 януари , 2008, 16:26:01
Редно ли е да се носи друго бельо под бодито?

Title: Re: прашки и боди
Post by: Бончо on 24 януари , 2008, 17:50:51
Струва ми се, че не е редно, щото много ще се озори този който ще го съблича;)
Title: Re: прашки и боди
Post by: Храбрия шивач on 24 януари , 2008, 22:40:55
Желязна комбинация!
Особено бодито ако е бяло, а прашките черни....или обратното
Title: Re: прашки и боди
Post by: Nevena on 25 януари , 2008, 02:25:34
ха ха това мъжко мнение ли е или на професионалисти:)))))))
Title: Re: прашки и боди
Post by: Храбрия шивач on 25 януари , 2008, 13:38:31
Абе темата е интерсна, незнам защо не се пускат коментари ?!?!?!?
Ама може прашки, боди и втори прашки отгоре.....може да и е студено на жената!!! А може и мъже да се обличат така знаеш ли.....
Всъщност защо не се шият и мъжки бодита???
Title: Re: прашки и боди
Post by: Nevena on 25 януари , 2008, 22:31:05
Мисля ,че има ама за балетисти и те са вид трика ама немисля ,че са бодита понеже ще им убива на познай кое....:))))))))
Title: Re: прашки и боди
Post by: Храбрия шивач on 26 януари , 2008, 00:44:32
 Е за убиване незнам...ама то и при жените се впива тук и там!!!
 ;-)))))
Title: Re: прашки и боди
Post by: ilkopi4 on 26 януари , 2008, 09:45:28
Мили,Хора!Зададах тази тема,защото очаквам мнение на специалисти,вещи в модата.Простете откровението-разкопчал съм доста бодита и друго бельо под тях не съм откривал...А напоследък,дебелогъзести девойки със съмнителен произход набиват свалените си дънки пред очите ми!Грозна гледка-впили се прашки,над тях боди...Опитах се да убеждавам,че не е редно да се носи два вида бельо,но уви!В модните журнали не съм виждал манекенка,облечена по този кичозен начин...

Title: Re: прашки и боди
Post by: Храбрия шивач on 26 януари , 2008, 13:24:55
Въпрос!:

Казваш ".....дебелогъзести девойки със съмнителен произход..."
Кое е съмнително на произхода им? Да не са от сенчестия бизнес?
:-DDDDDDDDDD
Мутрагенчета с боди и отдолу прашки! :-DDDDDD

Специалисти тук не търси, сериозните хора се махнаха от тук още лятото...когато употребиха доста груба цензура!
Title: Re: прашки и боди
Post by: ilkopi4 on 26 януари , 2008, 17:00:05
Благодаря за вниманието на "Храбрият шивач"!Имах предвид приходящите от районите със смесено население...Вярно е,че са с 20 год. назад...Ще отсъствам!Чао!
Title: Re: прашки и боди
Post by: Nevena on 28 януари , 2008, 22:20:05
Има значение какво е бодито е моето мнение:)
Title: Re: прашки и боди
Post by: Храбрия шивач on 29 януари , 2008, 10:06:57
Браво приятелю, браво.
Ами като не ти се гледат, не ги гледай! Никоя зорлем не си показва задника да го гледаш.  Друго са си чистите арийки по прашки или боди, нали?
Или както имаше един сериал "Ало, ало...", та там един разглеждаше списанието на СС (есес)...което се казваше "СС_овски девойки по без нищо"
Бельото не се дели по етнически признак, приателю мой!
Title: Re: прашки и боди
Post by: Dummy Doll on 31 януари , 2008, 22:57:45
Много, много интересна  тема!!!
Title: Re: прашки и боди
Post by: Храбрия шивач on 25 февруари , 2008, 09:33:05
И как прецени интелигентността ми (ни)?
Съдейки по твоя ник tanqcool ( в превод на български "Готината Таня", въпреки че трнскрибцията доста ти куца), май ти се надценаваш доста!
Рядко съм давал съвети, по скоро съм изказвал мнението си!
А и тук темата е друга....
Ако имаш да казавш нещо специално към мен или въпросната колежка, използвай лично съобщение или пусни нова тема....ето това е съвет!!!
Но предполагам че си Ентелигентна (правописната грешка не е случайна) и сама можеше да се сетиш.
Title: Re: прашки и боди
Post by: tanqcool on 25 февруари , 2008, 16:23:15
честно казано ника ми не означава съвсем готината Таня и всъщност няма определено значение,но ако съдя по твоя ти си някакъв шивач в забутана фирма в покрайнините на някое село,а що се отнася до въпроса за твоята както казваш ти ентелигентност,ами подразбира се по коментарите, които пускаш-правила сам реклама на определен magazin -и ако правя какво?това си е изцяло моя работа пак във въпросния случаи не правех такава.вече никой няма как да разбере защото коментара ми така или иначе беше изтрит от администратора.
А за интелигентността на dummy doll просто...нямам думи.тя също показа колко е умна по коментарите си.всъщност тя не правеше кой знае какви коментари освен тези от рода на:"някои всъщност схвана ли за какво говори tanqcool".
А също така за нейното щраусово мозъче (само за пояснение за dummy долл:щраусите са доказано доста глупави същества със мозък, по-малък от размерите на собственото им око)свидетелства още и един друг коментар които тя пусна отностно програмата за конструиране на облекло Лектра-това е програма към която няма учебници.има курсове които се провеждат за да се разбере как се работи с нея-знам го защото познати имат точно такава програма,но е най-новия модел-OptiTex.


Title: Re: прашки и боди
Post by: Dummy Doll on 25 февруари , 2008, 16:49:40
Чувствам се длъжна да отговоря на тази реплика.

И така, първо:
Мила Таня, твоят постинг беше изтрит от модератора, защото аз го рапортувах като нарушение на правилата на форума. Ако искаш да правиш реклама на някакъв си магазин, трябва да намериш подходящ начин за това.

Второ:
Не можеш да съдиш за интелигентността на човек, който не познаваш, по това как се е изказал за нещо, от което ти самата не разбираш.
Сега ще поясня, за да стане ясно за всички. Модарис е модул за конструиране, моделиране и градиране на Лектра. Вярно е, че няма "учебници". Има ръководство - една голяма дебела книга или диск на английски, френски или немски. Проблема на дамата, която попита за "учебниците" очевидно беше езиков. Когато някой си закупува Лектра му се предлага и обучение. Проблем се появява, когато се назначи нов човек. За него не се плаща обучение на ново, той обикновено е принуден да се учи от колегите си, ако има такива, а ако няма ... по метода "направи си сам". Предполагам, че и затова са й трябвали помагала на жената.
Лектра има официален представител в България, който е правил превода на софтуера на български. Ако някой има преведени ръководства на български, то това ще е "Миро". Не смятам, че с моя съвет съм подвела някого.

И трето,
"...знам го защото познати имат точно такава програма,но е най-новия модел-OptiTex."
Значи, твоите познати нямат точно такава програма, защото тя не е Лектра, а е Оптитекс. Това са две различни КАД системи, при това са и доста конкурентни, така че, не ги смесвай.
А и когато се говори за софтуер е прието да се казва, че имаш най-новата версия, а не най-новия модел.  :D

Сега кой стана за смях? А?
Title: Re: прашки и боди
Post by: tanqcool on 25 февруари , 2008, 17:05:13
мила ми тъпа кукло,
коментара ми не беше изтрит,защото ти си го рапортувала или нещо такова,а по простата причина,че не бях обърнала голямо внимание на забележката,че е задължително да се пише на кирилица и след като беше изтрит,администратора учтиво ми изпрати писмо,в което казваше,че коментара ми е изтрит,защото не съм писала на кирилица.
Кой си измисля отново?А? ???

Към въпросният участник във форума, на които няма да изтрия коментара, а само ще отправя една и единствена забележка. Ако не намерите по интелигентна форма на изразяване нямате място в този форум.  Нищо лично Невена.
Title: Re: прашки и боди
Post by: Dummy Doll on 25 февруари , 2008, 17:11:10
Той коментара ти стоя там доста време и на латиница, администратора не е много бдителен за това. Можеш да го попиташ също така, дали не съм те рапортувала за непозволена реклама и после пак можеш да се смееш.
Странно, но няма коментар на останалата част. Защо ли не съм изненадана?

И да ти напомня, че вежливия тон и добрите обноски, не само говорят за качествата на дадена личност, но тук са и задължителни. Да не те рапортувам пак.
Title: Re: прашки и боди
Post by: tanqcool on 25 февруари , 2008, 17:19:56
Но,мадам тъпа кукла,
не ми пука,че ще ме рапортуваш-прави каквото си искаш,дори и се оплачи на Бойко Борисов,но едва ли сама се досещаш,че няма да свърши много работа,а що се отнася до рекламата,тя всъщност не беше такава,а просто коментар относно нов magazin,със което да опровергая всичко,което се казваше по-нагоре във форума,а именно,че българските моделиери не са дотам изобретателни.
Ако искаш да ме рапортуваш,давай-аз не пиша тези неща с опрян пистолет в главата,а по собствена воля,така че както вече казах,не ми пука. ::) ::) ::) (а и съобщението стоя цял половин ден на кирилица)

Мила Танче, явно се смяташ за велика. Недей, че все ще се намери някой да ти удари шамарчето и ако не е някой от този форум, ще е нашият голям работодател наречен Живот. Поздрави Невена
Title: Re: прашки и боди
Post by: tanqcool on 25 февруари , 2008, 17:25:18
и още нещо:
ако ще ме рапортуваш,на твое място бих побързала,защото вече съм на път към Мексико-за да не ме хванете ти и администратора. ;D :D ;D

От кой бягаш от себе си или от администратора:) Приятен престой в Мексико там ги чакат такива велики като тебе с отворена врата.
Title: Re: прашки и боди
Post by: Храбрия шивач on 25 февруари , 2008, 18:52:03
Таня, Таня, Таня........

Показаваш твърде елементарни разсъждения. Посъветвах те за темите и тона, ама явно че нищо не си разбрала. Позволявам си отново:
Хората тук в голямата си част са професионалисти, така че дръж се уважително с тях. Отправяш директни обиди и това е крайно нежелателно.
За твое просвещение ще ти кажа от къде идва ника ми....от детските приказки на братя Грим. Явно все още не си дораснала тази възраст в която да четеш приказки ( в смисъл умствено, физически може би вече си).
Аз не те съдя за твоето невежество, прочети приказката и ще си говорим пак с голямо удоволствие!
Title: Re: прашки и боди
Post by: tanqcool on 25 февруари , 2008, 19:01:08
шивачо,шивачо,шивачо,
просто съм си свикнала обиждат ли ме по какъвто и да е начин,да отвръщам.малко или много съм надраснала възрастта за детски приказки,но това няма голямо значение.както вече казах и на глупавата кукла,не ми пука какво мислиш ти,другите шивачи и другите блондинки!а също така,както виждаш се съобразявам с всички,освен с вас защото вие не се съобразявате с мен.също така не се правете на големите експерти,защото определено знаете много по-добре от мен,че не сте такива и определено няма да станете!на dummy doll казах също така и че не ми пука дали със администратора ще вдигат атентат срещу мен или не,така че просто си спести заплахите.
:D

Момиче, ти явно не си получавала истински заплахи, аз не виждам заплаха ,а една разглезена, неудовлетворена девойка под прякор COOL.
Title: Re: прашки и боди
Post by: Храбрия шивач on 25 февруари , 2008, 19:17:29
Аз не те заплашвам по никакъв начин!
Както виждаш все още спазавм добрия тон. Що се отняся до професионалната отценка...има кой да ми я дава.
Title: Re: прашки и боди
Post by: tanqcool on 25 февруари , 2008, 19:32:28
и аз не съм се развикала все още срещу компютъра ми.не съм се и правила на голямата модна експертка,а просто изказвам мнение.може да е малко грубо,но никoй няма да ти казва,че имаш хубави модели от любезност! :o
Title: Re: прашки и боди
Post by: Dummy Doll on 25 февруари , 2008, 19:35:23
Таня,

Теб никой не те е обиждал все още в този форум.
Ти подлагаш на коментар неща и личности, за които сама не демонстрираш компетенции. Забележи, не казвам, че ги нямаш. Вероятно ги имаш, дано да е така. Но досега не си ги показала. А този форум, както казва Шивача, е за сериозни неща. "Фотомодели и Манекени" е по-подходящ за тинейджъри. Може би там ще си намериш съмишленици, които да се съобразяват с теб.
Title: Re: прашки и боди
Post by: tanqcool on 25 февруари , 2008, 19:42:05
нито съм папагал,нито развален грамофон.писна ми да повтарям,че не ми пука какво казвате, мислите или си въобразявате вие,шивачо и глупава кукло.аз публикувам мнения,а щом вие почнете да спорите с мен,аз просто отвръщам.ако искаш ме обиждай,ако искаш вдигай атентати,звъни на майки,на баби....НЕ МИ ПУКА! :D
Title: Re: прашки и боди
Post by: Dummy Doll on 25 февруари , 2008, 19:50:12
Абе, знаеш ли? Аз вярно съм глупава. Чак сега, след като обстойно прочетох аргументите ти, схванах колко си компетентна.
Безмълвна съм просто! :-X :-X :-X
Title: Re: прашки и боди
Post by: Храбрия шивач on 25 февруари , 2008, 19:51:00
Тежък пубертет караш Таня.......
Знаеш поговорката, абсолютно точна в твоя случай..
"По-добре да мълчиш и всички да те мислят за глупава, отколкото да се разприказаваш и да разсееш всякакви съмнения"
Title: Re: прашки и боди
Post by: Бончо on 25 февруари , 2008, 19:55:26

Тежък пубертет караш Таня.......
Знаеш поговорката, абсолютно точна в твоя случай..
"По-добре да мълчиш и всички да те мислят за глупава, отколкото да се разприказаваш и да разсееш всякакви съмнения"


Абе приятелю, аз ви се чудя на вас двамата, кво сте тръгнали да и обяснявате и отговаряте? Мислите ли, че поне малко файда ще има от вложения труд? Само дето темата се измести.
Title: Re: прашки и боди
Post by: Dummy Doll on 25 февруари , 2008, 20:00:51
Прав си Бончо,
Та докъде беше стигнала темата?
Каква е последната дума - да слагаме ли прашките или да ги махаме?  :)
Title: Re: прашки и боди
Post by: tanqcool on 25 февруари , 2008, 20:01:44
пубертет или не просто стига си се правил на много отворен,мъдър и какво ли още не-вече показа че не си!
Title: Re: прашки и боди
Post by: Бончо on 25 февруари , 2008, 20:04:20

Прав си Бончо,
Та докъде беше стигнала темата?
Каква е последната дума - да слагаме ли прашките или да ги махаме?  :)Абе мен ко питаш, и бодито и прашките ми пречат ;D.

Ако търсим логика, то май е нормално под бодито да има прашки, ама като гледам как се обличат младите, все ми се губи логиката ;D
Title: Re: прашки и боди
Post by: Храбрия шивач on 25 февруари , 2008, 20:06:34
Абе аз съм ЗА
както е казал Мечо Пух "Колкото повече, толкова повече"
Така че слагайте бодито, и да не забравите отдолу прашките... ;) ;) ;)
Title: Re: прашки и боди
Post by: Dummy Doll on 05 март , 2008, 23:58:14
Мноооого е скучно тук напоследък. Жалко, защото темата за прашките и бодито доста си я биваше. И, между впрочем, е доста сериозна.
И така, въпросът е редно ли е да се слагат прашки под бодито. Естествено, отговорът е НЕ. Но фактът, че си задаваме този въпрос, говори за слаба култура на обличане. Ми то все едно да питаш прашките под жартиерите или над тях се слагат. Мнозина дами сигурно биха се замислили съвсем сериозно преди да отговорят. Нормално е, ако това не е част от ежедневието...
Наскоро четох в новините, че някъде в Италия организирали курс по съблазняване. Явно хората отдават дължимото значение на проблема. Със сигурност ще да са обсъждали и темата за еротичното бельо, няма как.
А докато ние не подходим отговорно към тези въпроси, ще има да се наслаждаваме на подобни изцепки. Аз лично продължавам да се учудвам на мъже, които не знаят, че не бива да закопчават последното копче от сакото...
Ако някой се сеща за други куриози, свързани с облеклото, моля да ги сподели. Ще стане интересно.

До скоро...
Title: Re: прашки и боди
Post by: Бончо on 06 март , 2008, 09:45:37
Както казах по-горе, логично е под подито да има прашка защото на бодито няма хигиенно парче, а на негово място е закопчалката ;)
Title: Re: прашки и боди
Post by: Dummy Doll on 06 март , 2008, 16:07:12
Е, не е вярно, че на бодито няма хигиенно парче. Ако наистина няма такова, значи не е от хубавите.
А и закопчалката, уверявам те, на нищо не пречи. Освен това, както казах, ако бодито е от хубавите, то закопчалката се припокрива с насрещно парче, което е от мека и недразнеща материя. Така че, предпазни мерки са взети...:-)
Title: Re: прашки и боди
Post by: Храбрия шивач on 06 март , 2008, 16:09:11
Много сте сериозни и двамата....За мен темата е по скоро веселяшка!
Title: Re: прашки и боди
Post by: Храбрия шивач on 06 март , 2008, 16:10:13
Айде ударихме и на конструкции и технология..... :D :D :D :D :D
Title: Re: прашки и боди
Post by: Храбрия шивач on 06 март , 2008, 16:13:53
Иначе Dummy Doll е права (явно е жена) има доста куриози при обличането.
Струва си да се пусне тема за всеки по отделно....
Аз лично съм виждал невероятни.
Title: Re: прашки и боди
Post by: Nevena on 28 май , 2008, 00:32:28
 :) най-веселата тема във форума не мислите ли  ;D това е като песента на Марая Кери изпълнена в бг music idol. Целият свят се посмя:)
Title: Re: прашки и боди
Post by: krasi-mira on 19 юни , 2008, 14:26:18
Не е готино мацка с боди и с подаващи се прашки над дънките,освен ако към цялата картинка не се добави и чорапогащник,тогава вече целия стайлинг придобива завършен вид ;D
Title: Re: прашки и боди
Post by: Ice_queen on 15 юли , 2008, 09:59:20
Здравейте, заинтригува ме темата...
Мисля, че много зависи от прашката и от бодито...пък и от чорапогашника....направо си отидохме на цялостна визия.
По мое мнение, ако е студено и цялото това бельо е с цел да ти е топло, то не виждам лошо ако се комбинира. Само да уточня, комбинирането значи :
1. Масово, момите не обръщат внимание на размера на бельото.(това не е като да си вземеш тесни дънки и да се надяваш да позаслабнеш или нормалното да се отпуснат).Така, че нека стане ясно прашка размер S, няма да стои и няма да се отпусне до размер М или L.
2. Същото се отнася и за бодито и за чорапогашника.
3. Комбинацията на тясно бельо и дънки с супер ниска талия са - АБСУРД!!!...и съответно ставаме свидетели на едни изкачащи чудесии...
4. Ако ще се носи и чорапогащник трябва да се подбере, така че да не се вижда горната част.(примерно бодито може да е от плътна материя и чорапогащника да е с нормална или плитка талия, въобще да седи, така че да не прищипва и да не личи)
Още повече комбинацията примерно дънки+интересна материя на боди и подходяща блуза...ботуш на висок ток и хубаво палто си е супер.Хем ти е топло хем си sexy.
С пола също си е хубаво стига да се съчетават.
Апелирам още веднъж за онези девойки, които все още се чудят дали бельото ще се отпусне...НЕ СЕ ОТПУСКА!Вземете си вашия размер и ако се чудите по-добре е по-големия номер прашка, боди и особено чорапогащник и силиконови чорапи!Научете се от коя фирма кой е вашият размер/понякога има разминаване/.Това за размера!
Относно цветове и материи...Моля, моля няма нищо екстравагантно в комбинации като бяло дантелено боди с тъмно бельо...Въобще мисля, че е пълна безвкусица да показваш бельо, което не е за показване и да прозира нещо, което не се връзва с остналата дреха явно само с идеята да видим, че въпросната има бельо. Далеч по добра идея е да се постигне разчупване в облеклото с аксесоар, пред бял пловер с черен сутиен...
:)
Title: Re: прашки и боди
Post by: Coco on 02 август , 2008, 17:03:48
Ам, ам, ам.... съвети, съвети,съвети... всеки има, я всички голи в джаза и всеки да си носи гащите кой както иска. А останалите без гащи!  ;D ::)
Title: Re: прашки и боди
Post by: Gytha Ogg on 08 септември , 2008, 13:12:35
Сладка темичка..хахахха...
Ами според мен , веки трява сам да си преценява...зависи с каква цел е сложил боди...ако е за да се пази от студа не виждам лошо да е с "гащи" ;) под него...но ако бодито е с цел ***, не мисля , че ще е много красиво...а що се отнася от "изкачащото"  над дънките бельо- грозна работа....е и късите поли поняга са такава :)
Title: Re: прашки и боди
Post by: PI on 08 септември , 2008, 20:08:21
 :)
Title: Re:прашки и боди
Post by: wold on 16 януари , 2020, 18:05:55
Аз  съм мъж и нося боди бикина. Не е задължително да се носи бельо под бодито, но много носят. Аз нося слипове под бодито, но не винаги.