22 юли , 2024, 21:39:04

News:

Sofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата модаSofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата мода
https://news.fashion.bg/article/11687/17/Sofia-Fashion-Week-2015-novata-destinacia-na-visshata-moda


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - krassyo

1
Здравей,
Това което правиш е интересно, но сайта който си дал не се отваря.
Според мен заплатата на шивачката трябва да е твърда + процент от изработеното за да има стимул.
Поздрави
2
Електронни магазини / Re:www.SportsDirect.com
20 октомври , 2014, 20:11:41
Този сайт продава почти същите неща, но в лева и с ясна и ниска цена за доставка.
http://www.mybestwear.com
Изпробвано, препоръчвам !
3
Какъв сайт ? - той домейна не е плащан...
4
Британска фирма търси български производители на тениски от полиестер

В Службата по търговско-икономически въпроси - Лондон, е постъпило запитване от британска фирма от Манчестър за установяване на контакт с български производители на тениски от полиестер с цел  производство на спортни тениски.

Българските фирми, които проявяват интерес към офертата, трябва да подготвят на английски език следната информация:

-  Кратък профил и производствен капацитет.

-  Време за доставка до Великобритания.

Оригиналната новина : http://export.government.bg/ianmsp/Search-business/2014/04/17/Britan-firm-look-for-t-shirt-2014


-  Лице за контакт във фирмата, което ползва английски език.

Необходимата информация трябва да се изпрати на г-жа Таня Койчева, ръководител на СТИВ - Лондон на e-mail: t.koicheva@bulgarianembassy.org.uk
5
Датско шивашко ателие търси сътрудничество с български шивашки предприятия

В Посолството на РБ в гр. Копенхаген, Кралство Дания е получено запитване от датското шивашко ателие Skraedderi&Renseri PARIS (Paris Tailoring, http://www. Skraedderi-paris.dk/index.html), което иска да установи контакт с български шивашки предприятия.

Българските фирми, които проявяват интерес, могат да се свържат с г-н  Ali Abassi, Paris Tailoring, мобилен телефон: +4553764050, адрес: H.C Ørstedsvej 66, 1879 Frederiksberg, Denmark, е-mail: skraedderi-paris@live.dk.

Оригиналната публикация :
http://export.government.bg/ianmsp/Search-business/2014/05/12/Datska-firma-tarsi-2014-05
6
Как малките и средни предприятия от сектор ,,Производство на текстил и изделия от текстил", да намерят външен пазар за своите продукти?

09 април 2014 г., гр. Русе  хотел "Вега", конферентна зала на хотел "Вега" ул. "Александровска" № 48

Семинарът е насочен към собственици, мениджъри, финансови и търговски директори, продуктови мениджъри, търговски специалисти, бизнес консултанти и други, които познават продуктите на фирмата.
Участниците в семинара ще се запознаят с възможностите за финансиране на бизнеса и нормативната уредба при осъществяване на износ. Също така ще придобият необходимите знания за водене на търговски преговори и умения, свързани с успешния индустриален маркетинг.

Лектори ще бъдат специалисти с дългогодишен опит в областта на обсъжданите тематики, включително представители на Българска банка за развитие и Германско дружество за интернационално сътрудничество.

Семинарът е еднодневен с начало 10.00 ч. и край 17.00 ч., като ще има обедна почивка и две кафе-паузи, на които ще бъде осигурен кетъринг.

На всички присъстващи ще бъдат раздадени комплект материали, свързани с обсъжданите теми, както и поименни сертификати.

ВАЖНО: Поради ограничения брой места и липсата на такса за участие, е необходима предварителна заявка за участие.

http://benchmark.bg/?type=3&service=4&id_subservices=138&id=137&code=2a79ea27c279e471f4d180b08d62b00a
7
Както знаете от "сако" до "сако" има разлика.
Имате ли възможност да пратите снимка - най-добре ще се прецени според нея.
8
Наличието на SSL сертификат не означава, че сайта е сигурен.
Сайта може да има други проблеми със сигурността  (например SQL инжекция) с помощта на които хакерите да имат достъп до всички данни в него - включително номера на кредитната карта, който е бил предаден през криптираната със SSL връзка.
В България доста електронни магазини използват sеlf signed SSL сертификати а това доста обърква и стресира по-голяма част от потребителите им.

Според мен сайт, който използва Paypal е за предпочитане от гледна точка сигурност на разплащане, тъй като реално няма изпращане на номер на кредитна карта към онлайн магазина.
Друго предимство е това, че за малки суми paypal имат застраховка на транзакцията.

Поздрави
10
Нима вярвате че някой ще купи "котка в чувал" ?
Какво се разбира под "ниска цена" - няма ли числово измерение ?
Няколко мерки на роклята, както и цвят, модел и снимка нямаше да са излишни.
11
Нови правила за онлайн търговията в Евросъюза
Европейският парламент (ЕП) прие нови правила за онлайн търговията в Европейския съюз преди няколко седмици. Новото европейско законодателство ще даде право на потребителите да върнат купен в интернет продукт в рамките на две седмици, след като са го получили. Промените ще задължат онлайн търговците да дават на клиентите подробна и точна информация за крайната цена и контактите за връзка с търговеца. Новото законодателство значително повишава правата на онлайн потребителите, особено по информацията, доставката и анулирането на поръчки. Досегашните правила на ЕС за защита на потребителите бяха от времето преди "цифровата революция" и слабо обхващаха защитата на потребителите при онлайн покупки. Проблемите с недоставяне или забавяне на доставки на поръчани стоки, както и разпокъсаността на правилата за защита на потребителите между държавите от ЕС досега бяха пречка пред трансграничната онлайн търговия. Бизнесът отбелязваше законовите различия между държавите в общността като причина да не предлага своите продукти на общия европейски пазар.До края на юли решението на ЕП трябва да бъде одобрено от министрите на страните от ЕС, след което държавите ще разполагат с две години за приложението на новите текстове.

Вестник "Монитор", 25 Юли 2011
12
Бончо,
старая се доколкото мога. Как процедират другите ?
И други форуми чета, но там хората са по организирани и не пускат толкова много спам.   
13
Към mrenka: Радваме се, че предлагате българска мода и използвате нашия форум, но защо публикувате явна реклама, която е очевидно не по темата. Можеше да постигнете по-добър ефект, ако поне бяхте отговорили на запитването примерно по следния начин:

Не знаем как можете да откриете магазин на Бенетон, но ние можем да ви предложим да продавате нашите облекла, които са с високо качество и на добри цени. Работим само в лимитирани серии на моделите. Ето как да се свържете с нас ...

Ако желаете можете да публикувате оферта и в раздела за бизнес оферти във Fashion.bg


VIVEL FASHION е динамично развиваща се фирма,стремяща се да предлага най-новите тенденции, представени по световните модни подиуми.
Основен стремеж на фирмата е предлагането на модни облекла с високо качество и на добри цени.Работим само в лимитирани серий на моделите.

http://vivelfashion.com/

За контакти за гр.София и страната за търговци на едро:
Лице за контакт-отдел продажби: Ренета Велева
тел: +359 885 843 344 / +359 899 966 373
Е-mail:velevareneta@gmail.com
14
Здравейте,
препоръчвам ви играта Lady Popular:)

Lady Popular е безплатна онлайн игра за момичета, в която имате пълен контрол над вашето лейди - с какво да се храни, как да се облича и гримира, с каква прическа да бъде, каква да бъде нейната професия. Вашето лейди може да танцува, да се забавлява, да си хване гадже или да го зареже. Можете да и купите домашен любимец и да обзаведете нейния изискан апартамент. Но ... всичко това не става изведнъж. Нужни са усилия и постоянство. Всичко в играта обаче е измислено така, че всеки ден се случва нещо интересно и са нужни само 20-30 минути на ден, за да станете талантлива и преуспяла дама онлайн. Можете да играете Lady Popular напълно безплатно, а ако желаете можете да си купувате диаманти, за да напредвате по-бързо в играта. Подиумът е мястото, където се показват Лейдитата спечелили седмичната класация по популярност. Ще се почувствате прекрасно, ако стъпите на почетната стълбичка и получите уникална корона. В играта има и други стимули - постижения, които се дават при изпълнение на определени условия - например Отдаден играч, Член на менса, Експериментатор във фрризьорския салон, Експериментатор в грима, Лейди с кариера, Собственичка на имение, Интериорен дизайнер, Непобедима в игрите, Спортен професионалист и др.

Fashion.bg е партньор на Lady Popular и можете да играете на адрес ladypopular.fashion.bg.
15
И реши че е най-добре да попиташ във форума за Българската мода ?