20 май , 2024, 05:23:54

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - aleks412

31
Измислихте ли къде ще прекарате лятото? Аз много се чудя. Хем ми се ходи по българското черноморие, хем ми се ходи в чужбина. Много мои познати ходят на море в Гърция, аз не съм ходила досега там и се чудя дали ще ми хареса. В България любимият ми морски град е Варна, но съм ходила хиляди пъти там и честно казано не ми се ходи повече или поне тази година ще пропусна.
32
Аз пък обожавам високите обувки, но по - често нося ниски обувки. Последно си взех много удобни пантофки от https://fashionzona.bg/13-damski-obuvki/140-pantofki и за работа са идеални, но когато трябва да сме официални, обуваме високите обувки. В този сайт има много хубави сандали с дебел ток, които са много удобни, на тях няма как да те заболят краката. В крайна сметка всичко си зависи от самата обувка.
33
Напълно съм съгласна с вас. Купувай нещо качествено. Какво като е ползвано 1-2 години от някое друго дете.
34
В понеделник ще отида да видя какво ще стане. Силно се надявам да го поправят, че иначе не знам какво ще правя.
35
Здравейте, търся да наема някой апартамент или стая в центъра на София. Можете ли да ме свържете с добър брокер или фирма? Искам възможно най-малко да си имам работа с наемодателите. Ако имат опит бих била щастлива да споделите.
36
Здравейте, имам телефон Asus, обаче имам проблем с батерията. Казаха ми, че трябва да я сменя, но не знам къде могат да го отворят и да я сменят. Той е от тези модели, които не могат да се отварят нормално. Ако имате идея ще съм благодарна да помогнете.
37
Здравейте, имам един въпрос. Откъде бихте ми препоръчали да взема нова спортна риза за приятеля ми? Много му ходят ризите, но не обича да ги носи много. Мисля да му взема някоя готина за подарък и се надявам като е от мен да започне да я носи по-често.
38
Много се запалих. Ще говоря с мъжа ми да ни изработят дървена къща, защото имаме земя на село, на която една сглобяема къща ще стои страхотно.
39
Ще ги разгледа. Сигурно ще си поръчам от там. Допадат ми на пръв поглед.
40
Сега ще видя какво предлагат.
41
Разгледай тези в https://vikiwat.com/zaryadni-ustrojstva.html . Там има доста видове зарядни. Аз си взех миналия месец и за 10 мин ми го вдига с 20%. Доста са мощни.
42
Взех си и съм готова за големите снегове. Ако има такива тази година.
43
Някой знае ли откъде мога да си взема ТВ тунер? Отдавна имам нужда и средства, но все не ми остава време и сега по празниците най-накрая съм решила да си намеря, но не съм много сигурна къде има. Някакви идеи?
44
Някой може ли да ми препоръча магазин за легла? Искам да си взема нова подматрачна рамка, понеже моята се счупи. Имам нов матрак, но рамката е стара и искам да си взема само рамка. Някакви идеи къде има?
45
Някой виждал ли е на живо някоя от дървените сглобяеми къщи? Гледам им снимки напоследък в интернет и ми изглеждат много добре. Интересно ми е обаче дали наистина са толкова хубави и устойчиви и вътре. Дали не се отопляват много трудно? Как мислите?