07 юни , 2023, 02:07:12

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - aleks412

46
Сега ще видя. Мерси, Алис.
47
Имате ли идея откъде можем да си вземем една от тези електрически камини? Много ми харесва как изглеждат и ще стои супер след ремонта вкъщи. Много искам да си взема, но не знам къде има такива.
48
Спортувате ли? А храните ли се здравословно? Все по-важно става за хората да водят здравословен начин на живот. Искам да започна и аз да се храня откъде пазарува вие. Какво обичате да похапвате най-често?
49
Все по-популярни стават блутут колонките. С приятелките обичаме да си правим партита и искаме да си вземем такава колонка. Много ли са скъпи и откъде може да си купим?
50
Доколкото разбрах в неделя започва яко сняг. Искам да си намеря топли обувчици за зимата. Някой може ли да ми препоръча какви да си взема? Искам, ако е възможно, да не пропускат  ;D  ;D
51
Благодаря. Ще ги разгледам. Цените са изкушаващи.
52
Супер, точно такова си търсех. Много ви благодаря. Много ми харесват.
53
Ходих, условията бяха доста добри и взех кредит.  :-*
54
Сигурно ще го пробвам и аз. Дано ми свърши работа.
55
Дано успеят да го оправят. Много се надявам да стане.
56
За първи път чувам за този хотел, но изглежда много обещаващо.
57
  Някакви препоръки откъде да си взема конвектори? Искам да се отоплявам на ток и мисля, че това е най-добрия избор. Бихте ли ми препоръчали някой магазин или марка? Ще се радвам, ако има някой, който да ми помогне.
58
Така е. Днес си поръчах доста неща и чакам да дойдат. Ако ми допаднат ще си поръчам и останалите.
59
Здравейте, имате ли идея къде може да ми сменят екрана на телефона понеже се счупи и не работи изобщо? Телефона ми е нов и искам да го оправя. Предложете ми някой сервиз.
60
Здравейте, препоръчайте ми магазин откъдето да си взема пълен набор от аксесоари за кухнята. Правихме ремонт и искам всичко да ми е ново. Имам нужда от смесители, сапунерки, поставка за сушене и всичко подобно. Държа на качеството, затова ще се радвам да чуя вашите мнения.