20 април , 2021, 21:41:14

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - aleks412

16
Предложете добър сервиз за гуми в гр.варна, къде сте най-доволни?
17
Здравейте, искам да наема малък хранителен магазин под наем в близост до центъра на гр.Варна, чакам оферти :)
18
Здравейте, искам да зарадвам една приятелка, като и направя подарък парфюм, но не ми остава време да обикалям по парфюмерии и ако има вариант да поръчам онлайн.. Ще се радвам, ако препоръчате достоверен сайт за парфюмии, както  и  хубави свежи парфюми, благодаря!
19
Ние през лятото последно ходихме в Банско и намерихме добро хотелче с добри условия и си прекарахме много хубаво.. Разгледай за хотели https://hoteli-bansko.pochivka.bg/ все ще си харесаш нещо :) Не го мисли, а стягай багажа  :D
20
Не се бях замисляла за варианта да си поръчвам от интернет. PARADISO INFERNO PINK уникаленнннн е , точно по моя вкус. Усещам, че това ще е новият ми парфюм.
21
И на мен много ми се доходи. Ще разгледам какво има там и ще запазя, ако си намеря нещо подходящо.
22
Така е. И на мен много ми допадат. Може да си взема оттам.
23
Много ти благодаря за съвета и за помощта. Много ми помогна. Ще пиша пак, ако имам проблеми.
24
Всичко е наред. Оправиха го, дори стоя няколко дни при тях, защото не отидох да си го взема. Много съм доволна.
25
Много ти благодаря. Наистина изглежда сякаш са точни и, че отговарят на всички наши изисквания.
26
Момичета, на първо място искам да ви попитам откъде си купувате парфюми? В петък ходих до мола и разглеждах парфюми, тъй като трябва да си взимам нов. Направи ми впечатление, че повечето бяха с по 20, 30 лева по-скъпи от редовната им цена. Кой е любимият ви парфюм, аз харесвам по-леки аромати.
27
Нещо друго да препоръчате?
Какъв жанр искаш?
28
хах, дано наистина е така, но с тези тротоари не е много лесно.  ;D
29
Скоро и ние ще имаме дървена къща, нямам търпение.
30
Здравейте. Отскоро съм в София и си наех квартира с една приятелка. Доста е готина и ни излезе евтино, обаче имаме проблем с леглата. И на двете леглата са ни ужасни. Едното е доста ужулено, с кофти матрак и си е неприятно да се спи на него. Моето пък едва се държи, доста е зле. Като изключим тях всичко друго е сравнително ново и искаме да ги сменим. Можете ли да ни препоръчате някоя коректна фирма с доставки до дома и по възможност да ни ги сглобят, защото ние няма как да се справим с нито едно от тези неща. Много ще съм благодарна на всякаква помощ.