15 юли , 2024, 14:08:38

News:

Sofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата модаSofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата мода
https://news.fashion.bg/article/11687/17/Sofia-Fashion-Week-2015-novata-destinacia-na-visshata-moda


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - natal1971

1
Здравейте. Може ли някой да ме насочи, имали във Варна склад на едро за дамско облекло. Но такъв в който мога да разглеждам само мострите и да си поръчам определено количество от модели които аз си харесам. Моля ви, дайте информация.
2
Здравейте, на всички.
Заради кризата останах без работа и се замислям дали да не си направя свое ателие. Имам 20 годишен стаж в шивашката промишленост, като съм тръгнала от самото дъно до моделиер-конструктор. Също така имам и необходимото образование.
Живея в гр.Шумен и тук не е като в София... Много безпарични и безработни хора има в нашия град, за да си позволяват лукса да си шият дрехи по ателиетата.
Можете ли да си дадете мнението си? Струва ми се, че трябва да имам и нещо друго странично, освен шиене по поръчка и ремонти. Нещо друго свързано с шиенето, но какво да бъде това??? Естествено, ако е наложително ще си взема една-две работнички. Просто искам да имам постоянна работа, да не разчитам само на клиенти. Все пак ще вложа някакви средства и не ми се иска да пропадне всичко просто така. Надявам се, че ме разбирате какво искам...
Моля ви, дайте ми съвет! Предварително благодаря.
Пишете ми на - nmp27@abv.bg