малко късно се обаждам след започването на темата ти, но тъкмо днес се регистрирах във форума Аз не съм на твоите години, на 34 съм, но имам два от твоите проблеми: не съм работила с CAD CAM системи и не чувам. Определено съм много добър специалист в конструирането на ръка, но... бъдещето е в компютърното конструиране. Също като теб ако не кажа, че имам проблем със слуха няма да познаят, много адекватен човек съм и с бързо мислене. За съжаление ни приемат едва когато ни опознаят, а малко са хората, които от раз ни гласуват доверие. На настоящата ми работа е точно така, моето ниво е критерий за шефката ми спрямо колежките, които се сменят доста често.Фирмата ни е от малките еднолични и в момента изпада във финансова криза.
Ще ми се да си сменя местоработата, но виждам, че имам нужда да влезна в час с CAD, поради което се замислих, дали да не изкарам още една магистратура, имам художествено висше образование. Имаме кадри относно моделиерството, но бедата е, че не се инвестира в нашето доусъвършенстване като специалисти, защото методите за конструиране непрекъснато се менят.