За SleazyStudio

Started by Храбрия шивач, 12 април , 2008, 01:08:56

« назад - напред »
Go Down

Храбрия шивач

Виждам колеги че в последните два дни сте доста активни. Адмирирам появата на хора от бранша. Нека да видим обаче колко Вие можете да носите на критика!
Аз разбира се оформих своето мнение преглеждайки сайта Ви що ще го споделя малко по-късно

Храбрия шивач

Молбата ми към Вас е следната: Не се заяждайте за дребни неща с потребителите (разбирай Невена), все пак ако попрегледате мако статистиката ще видите че е доста активна и темата която има най много прегледи е пусната именно от нея, което си е достойно за уважение!
Отдавна следя този форум, веднъж вече всички т.нар. "лидери на мнения" се оттеглиха от което форума беше доста елементарен в продължение на почти една година. Нека не го правим пак!

SleazyStudio

#2
12 април , 2008, 11:15:14 Last Edit: 18 април , 2008, 14:58:30 by krassyo
Несе заяждам с никого -единствено посочвам, че никoй не би Те взел насериозно професионално ако неможеш да драснеш 2-реда инфо което даваш с правописни грешки ---инак следва " ? " като неможе да пише нормално / правилно / дали инфото което дава е толкова вярно или правилно Т'ва е ? Никакво заяждане няма, затова и несъм посочил имена.

SleazyStudio

Допълнение : Девойката се извинява за правописните си грешки с още куп такива ----нишо лично просто да си проверява написаното. А не дасе измъква с реплики от сорта ,който се труди греши или подобни....нямам точен спомен,  но в 1 неин комент по-горе и това се случва. Отново казвам нищо лично .

Бончо

#4
13 април , 2008, 09:51:35 Last Edit: 13 април , 2008, 12:57:20 by Бончо
Ако ще обръщате темите на уроци по граматика, че като гледам май-всички тук от нея най-много разбират, то започнете с писането на КРИЛИЦА!

На мен много ми е смешно когато някой обяснява граматика на 6liokavca ;D ;D ;D

Nevena

#5
13 април , 2008, 13:34:56 Last Edit: 18 април , 2008, 14:55:07 by krassyo
Благодаря Ви колеги за градивната критика. Ако имате друго да допълните ще съм щаслива да го чуя. :)

Nevena

#6
13 април , 2008, 13:39:50 Last Edit: 18 април , 2008, 14:57:09 by krassyo
Виждам че вие сте влезнали в ролята на "Учители". Оставям на вас този момент справяте се страхотно само така. Браво!!!! ;D ;D ;D

Храбрия шивач

Не съм виждал ваши дрехи за да коментирам изработка и т.н.
Това което мога да кажа е за сайта. Откровенно казано никак не ми харесва, прекалено грубо излъчване има, няма и грам елегантност и рафинираност....абе изглежда си като: "Намахме какво да правим и си направихме сайт" ако наистина е така ангажирайте web дизайнери, ако пък това са го правили те....сменете ги. Има доста добри студия и хора с много идеи. Друго което мига да кажя че Митьо Крика и Киро Скалата не са особенно стойностни за да допринесат за повече продажби...на мен по скоро ми се свързват с простащина и хайдутлък.....сега ако сте визирали такъв тип клиенти явно сте нацелили таргета!

Nevena

#8
27 май , 2008, 13:09:06 Last Edit: 27 август , 2008, 19:05:34 by Coco
    На мен лично ми харесва, сайта на колегите, също ги уважавам ,че създават нещо. И бих искала да ги попитам, ако приемат въпроси от "девойки"... Имате претенции и история в сайта си, но не видяхме вашите бизнес партньори и хора с които работите. Както и вашите успешни реализации на чужд пазар, очакваме да подкрепите думите си в сайта не с рекламни материали, а и с галерия със снимки. И ако се случи това ще съм много щастлива, че още една модна марка е на чужд пазар.  И да ви кажа може да е яко наистина че, пише на етикета Made in Bulgaria, ами то на много дрехи така пише, не само във Франция, Германия, Италия и така. Понякога пише и Made in Romania, China. (Много яко, нали?)

"Знаете ли всъщност какво прочетохте току-що?
Приемете го както искате.
YOU'RE FUCK'N CHOICE
sleazy studio "


"Home  The Sleazy Story  Екип
Екип
Основният екип на SLEAZY STUDIO се състои от 15 професионалисти, преминали през специално обучение. 80% от екипа са специализирани в PR мениджмънт и маркетинг. Останалите 20% са заети в основното производство. Студиото организира и финансира периодично специални курсове за обучение на различните звена от екипа с цел поддържането на високо ниво на тяхнта креативност и компетентност. Това позволява на SLEAZY STUDIO да бъде винаги адекватно на изискванията на динамичния български пазар, както и успешно да реализира дейността си на европейския."

Използван е материал от http://www.sleazystudio.com/ Моите уважения!

Go Up