На мен лично ми харесва, сайта на колегите, също ги уважавам ,че създават нещо. И бих искала да ги попитам, ако приемат въпроси от "девойки"... Имате претенции и история в сайта си, но не видяхме вашите бизнес партньори и хора с които работите. Както и вашите успешни реализации на чужд пазар, очакваме да подкрепите думите си в сайта не с рекламни материали, а и с галерия със снимки. И ако се случи това ще съм много щастлива, че още една модна марка е на чужд пазар. И да ви кажа може да е яко наистина че, пише на етикета Made in Bulgaria, ами то на много дрехи така пише, не само във Франция, Германия, Италия и така. Понякога пише и Made in Romania, China. (Много яко, нали?)
"Знаете ли всъщност какво прочетохте току-що?
Приемете го както искате.
YOU'RE FUCK'N CHOICE
sleazy studio "
"Home The Sleazy Story Екип
Екип
Основният екип на SLEAZY STUDIO се състои от 15 професионалисти, преминали през специално обучение. 80% от екипа са специализирани в PR мениджмънт и маркетинг. Останалите 20% са заети в основното производство. Студиото организира и финансира периодично специални курсове за обучение на различните звена от екипа с цел поддържането на високо ниво на тяхнта креативност и компетентност. Това позволява на SLEAZY STUDIO да бъде винаги адекватно на изискванията на динамичния български пазар, както и успешно да реализира дейността си на европейския."
Използван е материал от
http://www.sleazystudio.com/ Моите уважения!