Революционен и здравословен начин за да отслабнете

Started by nayden, 24 юли , 2007, 13:44:43

« назад - напред »
Go Down

nayden

Здравейте на всички в форума искам да споделя с вас бих го нарекъл метод за качествено сваляне на килограми, без след това да има йо-йо ефект.Каква е тайната?Тайната е там, че германски учени са открили ,че човек има алергии към храни, който консумира и без да подозира затова той пълнее или слабее.Този вид алергии не са като другите да ви се зачервява кожата ,да се подува и така нататък тук алергията протича на ниво вътре в организма ни.И от там пълнеем ,и от там ни идват и повечето здравословни проблеми.До какъв извод са стигнали германците, че разковничето за да се премахне проблема се съдържа в самите нас в кръвта ни.Затова се взема кръв и се изпраща в Германия и от там ти престигат резултати те от теста.Той садържа от какъв вид храни имаш хранителна непоносимост.Има скала от 1 до 4 като храни отбелязани с 4 като се избягват до година, две човек се излекува от тази хранителна непоносимост към тях.А другите може като се избягват да не се консумират до 6 месеца се оправяш.Революционно откритие нали?Ако някой се интересува мога да му обясня още неща за този метод да го наречем за отслабване съобразено с организма.Храните който се избягват се заместват с други храни.

Samantha

Знам за този метод, но наскоро една приятелка си направи друг вид тест - чрез косъм от косата. Приблизително резултатът е същия - след анализ на не знам точно какво, ти определят какви храни да приемаш, които са абсолютно забранени, кои да хапваш по-рядко и т.н.
Всяко нещо - с времето си!!!

Dummy Doll

Подобен тест се прави и у нас, нарича се Вега-тест. Тази услуга се предлага от кабинет "Здравец", цената е 80 лв. Аз лично смятам да си го направя. Мога да споделя мнения по въпроса в последствие.
На останалите пожелавам успех!

Dummy Doll

Обещах да Ви споделя как мина теста.
Ами определено, не съм впечатлена. Даже съм склонна да поставя под съмнение достоверността му.
Правих го ето тук:
http://vegatest.net/contacts.html
Ето така е описан метода на тяхната страница:
"...Извлеци от храна, напитки, консерванти, дори лекарства се поставят в специална сонда, която е част от веригата..."
Аз не си направих труда да прочета и други подобни, затова моля предварително да ме извините, ако нещо греша. В моя случай, жената, която правеше теста, поставяше в сондата стъклени ампулки (вероятно с въпросните извлеци), абсолютно херметично капсуловани. Така че, не мога точно да си представя как "веригата" осъществява някакъв контакт с тези извлеци, че пък отчита и различни стойности. При това ми даде поносимост към почти 97% от всички тестери, а аз напълнявам дори от въздуха, дето се вика.
Ако някой е правил този тест, ще съм му благодарна ако сподели своето впечатление тук. Може да сме полезни на повече хора.
Благодаря на всички.

Nevena

Здравейте, аз не съм си правила подобен род изследвания, но отслабнах 10 килограма за 1 месец. И ще Ви кажа тайната, просто се влюбих:) Допълнително започнах да пия по 2 л. вода на ден, работех и не мислех за глупости:) Оу да спорт, дискотеки и секс:) И хапвам от всичко по-малко. И сега вече без да съм влюбена, осъзнах че всичко е на психическа основа:) И нямам уо-уо ефект. Пожелавам Ви да се почувствате щастливи. Това е тайната:)

Nevena

#5
29 май , 2008, 22:49:22 Last Edit: 31 август , 2008, 20:43:25 by Coco
И за да не си мислите че съвсем не съм пила нищо, ами ще го обясня на кратко. В човешкият организъм ,както обмяна на вещества има и воден баланс и обмяна, едното да не функционира и напълняваш от въздуха както бях аз. Започнах да пия едно китайско лекарство за водният ми баланс и обмяна на веществата, което ме накара да пия много вода и да се изчистя:)   :o

Go Up