Форуми за Българска мода

Списък на форумите => За и против козметиката => Topic started by: nayden on 24 юли , 2007, 13:44:43

Title: Революционен и здравословен начин за да отслабнете
Post by: nayden on 24 юли , 2007, 13:44:43
Здравейте на всички в форума искам да споделя с вас бих го нарекъл метод за качествено сваляне на килограми, без след това да има йо-йо ефект.Каква е тайната?Тайната е там, че германски учени са открили ,че човек има алергии към храни, който консумира и без да подозира затова той пълнее или слабее.Този вид алергии не са като другите да ви се зачервява кожата ,да се подува и така нататък тук алергията протича на ниво вътре в организма ни.И от там пълнеем ,и от там ни идват и повечето здравословни проблеми.До какъв извод са стигнали германците, че разковничето за да се премахне проблема се съдържа в самите нас в кръвта ни.Затова се взема кръв и се изпраща в Германия и от там ти престигат резултати те от теста.Той садържа от какъв вид храни имаш хранителна непоносимост.Има скала от 1 до 4 като храни отбелязани с 4 като се избягват до година, две човек се излекува от тази хранителна непоносимост към тях.А другите може като се избягват да не се консумират до 6 месеца се оправяш.Революционно откритие нали?Ако някой се интересува мога да му обясня още неща за този метод да го наречем за отслабване съобразено с организма.Храните който се избягват се заместват с други храни.
Title: Re: Революционен и здравословен начин за да отслабнете
Post by: Samantha on 12 март , 2008, 14:45:09
Знам за този метод, но наскоро една приятелка си направи друг вид тест - чрез косъм от косата. Приблизително резултатът е същия - след анализ на не знам точно какво, ти определят какви храни да приемаш, които са абсолютно забранени, кои да хапваш по-рядко и т.н.
Title: Re: Революционен и здравословен начин за да отслабнете
Post by: Dummy Doll on 12 март , 2008, 22:42:15
Подобен тест се прави и у нас, нарича се Вега-тест. Тази услуга се предлага от кабинет "Здравец", цената е 80 лв. Аз лично смятам да си го направя. Мога да споделя мнения по въпроса в последствие.
На останалите пожелавам успех!
Title: Re: Революционен и здравословен начин за да отслабнете
Post by: Dummy Doll on 13 май , 2008, 18:24:11
Обещах да Ви споделя как мина теста.
Ами определено, не съм впечатлена. Даже съм склонна да поставя под съмнение достоверността му.
Правих го ето тук:
http://vegatest.net/contacts.html
Ето така е описан метода на тяхната страница:
"...Извлеци от храна, напитки, консерванти, дори лекарства се поставят в специална сонда, която е част от веригата..."
Аз не си направих труда да прочета и други подобни, затова моля предварително да ме извините, ако нещо греша. В моя случай, жената, която правеше теста, поставяше в сондата стъклени ампулки (вероятно с въпросните извлеци), абсолютно херметично капсуловани. Така че, не мога точно да си представя как "веригата" осъществява някакъв контакт с тези извлеци, че пък отчита и различни стойности. При това ми даде поносимост към почти 97% от всички тестери, а аз напълнявам дори от въздуха, дето се вика.
Ако някой е правил този тест, ще съм му благодарна ако сподели своето впечатление тук. Може да сме полезни на повече хора.
Благодаря на всички.
Title: Re: Революционен и здравословен начин за да отслабнете
Post by: Nevena on 29 май , 2008, 22:43:46
Здравейте, аз не съм си правила подобен род изследвания, но отслабнах 10 килограма за 1 месец. И ще Ви кажа тайната, просто се влюбих:) Допълнително започнах да пия по 2 л. вода на ден, работех и не мислех за глупости:) Оу да спорт, дискотеки и секс:) И хапвам от всичко по-малко. И сега вече без да съм влюбена, осъзнах че всичко е на психическа основа:) И нямам уо-уо ефект. Пожелавам Ви да се почувствате щастливи. Това е тайната:)
Title: Re: Революционен и здравословен начин за да отслабнете
Post by: Nevena on 29 май , 2008, 22:49:22
И за да не си мислите че съвсем не съм пила нищо, ами ще го обясня на кратко. В човешкият организъм ,както обмяна на вещества има и воден баланс и обмяна, едното да не функционира и напълняваш от въздуха както бях аз. Започнах да пия едно китайско лекарство за водният ми баланс и обмяна на веществата, което ме накара да пия много вода и да се изчистя:)   :o