Откъде си купувате четки за грим?

Started by Silver, 22 ноември , 2018, 19:55:05

« назад - напред »
Go Down

Silver

Здравейте! Реших да си купя нови четки за грим, но не ми се дават много пари. Знам, че има много по-бюджетни варианти, които също са качествени. Вие откъде си купувате?

Mia_

Аз наскоро купувах от тук: https://4sales.bg/82-zdrave-i-krasota/165-evtini-chetki-za-grim и да ти кажа останах доста впечатлена, четките са страхотни, а цената им е повече от перфектна :)

ivaivanova

Аз лично използвам и съм много доволна от четките за грим на The Body Shop. Много лесно и прецизно нанасям грима си с тях.

Mihaela_Sys

#3
26 януари , 2019, 22:44:24 Last Edit: 14 май , 2019, 10:08:32 by Mihaela_Sys
Био спирулина, се предлага в http://www.bio-vital.net/bg/catalog/id/29.html на добри цени. Произведена в Геррмания, от Ханою, продуктът носи ценни за организма вещества и протеини, като подпомага активизирането на имунната система. Важен източник на ценни витамини, спирулина е източник на здраве и при небалансирано хранене.

aleks412

Аз моите ги поръчах от сайта на Алиекспрес - комплект от 5 четки на много добра цена. Хубави бяха, но след 1 година почнаха да им опадва косъма, което е доста неприятно. Не съм сигурна дали, защото им е дошло времето за смяна, дали аз съм ги използвала прекалено много хаха или защото не са качествена изработка. Но на тази цена мога да си позволявам и всяка година да ги сменям.  ::)

melly

Четките за грим и основите за грим си ги поръчвам онлайн от едно и също място - zachoveka.com. Много мили хора, винаги са готови да те консултират адекватно, а не просто да направят продажба и да ти вземат парите.

Накоро даже си харесах един нов комплект за руж, пудра, сенки и очна линия. До сега съм си поръчвала четки единствено по отделно и съм доволна от качеството. Издържат доста време преди да има нужда от подмяната им с нови.

ivaila88

#6
24 март , 2019, 21:22:38 Last Edit: 25 септември , 2019, 10:33:40 by ivaila88
Мога спокойно да кажа, че успях да случа на наети сървъри цени, които ми са по джоба. Затова ако и вие като мен имате нужда от нещо по-сносно, може да разгледате.

staneva1989

Аз също съм доволна

Go Up