прашки и боди

Started by ılkopı4, 24 януари , 2008, 16:26:01

« назад - напред »
Go Down

ılkopı4

Редно ли е да се носи друго бельо под бодито?


Бончо

Струва ми се, че не е редно, щото много ще се озори този който ще го съблича;)

Храбрия шивач

Желязна комбинация!
Особено бодито ако е бяло, а прашките черни....или обратното

Nevena

ха ха това мъжко мнение ли е или на професионалисти:)))))))

Храбрия шивач

Абе темата е интерсна, незнам защо не се пускат коментари ?!?!?!?
Ама може прашки, боди и втори прашки отгоре.....може да и е студено на жената!!! А може и мъже да се обличат така знаеш ли.....
Всъщност защо не се шият и мъжки бодита???

Nevena

Мисля ,че има ама за балетисти и те са вид трика ама немисля ,че са бодита понеже ще им убива на познай кое....:))))))))

Храбрия шивач

 Е за убиване незнам...ама то и при жените се впива тук и там!!!
 ;-)))))

ilkopi4

Мили,Хора!Зададах тази тема,защото очаквам мнение на специалисти,вещи в модата.Простете откровението-разкопчал съм доста бодита и друго бельо под тях не съм откривал...А напоследък,дебелогъзести девойки със съмнителен произход набиват свалените си дънки пред очите ми!Грозна гледка-впили се прашки,над тях боди...Опитах се да убеждавам,че не е редно да се носи два вида бельо,но уви!В модните журнали не съм виждал манекенка,облечена по този кичозен начин...


Храбрия шивач

Въпрос!:

Казваш ".....дебелогъзести девойки със съмнителен произход..."
Кое е съмнително на произхода им? Да не са от сенчестия бизнес?
:-DDDDDDDDDD
Мутрагенчета с боди и отдолу прашки! :-DDDDDD

Специалисти тук не търси, сериозните хора се махнаха от тук още лятото...когато употребиха доста груба цензура!

ilkopi4

Благодаря за вниманието на "Храбрият шивач"!Имах предвид приходящите от районите със смесено население...Вярно е,че са с 20 год. назад...Ще отсъствам!Чао!

Nevena

Има значение какво е бодито е моето мнение:)

Храбрия шивач

Браво приятелю, браво.
Ами като не ти се гледат, не ги гледай! Никоя зорлем не си показва задника да го гледаш.  Друго са си чистите арийки по прашки или боди, нали?
Или както имаше един сериал "Ало, ало...", та там един разглеждаше списанието на СС (есес)...което се казваше "СС_овски девойки по без нищо"
Бельото не се дели по етнически признак, приателю мой!

Dummy Doll

Много, много интересна  тема!!!

Храбрия шивач

#13
25 февруари , 2008, 09:33:05 Last Edit: 25 февруари , 2008, 09:37:44 by Храбрия шивач
И как прецени интелигентността ми (ни)?
Съдейки по твоя ник tanqcool ( в превод на български "Готината Таня", въпреки че трнскрибцията доста ти куца), май ти се надценаваш доста!
Рядко съм давал съвети, по скоро съм изказвал мнението си!
А и тук темата е друга....
Ако имаш да казавш нещо специално към мен или въпросната колежка, използвай лично съобщение или пусни нова тема....ето това е съвет!!!
Но предполагам че си Ентелигентна (правописната грешка не е случайна) и сама можеше да се сетиш.

tanqcool

честно казано ника ми не означава съвсем готината Таня и всъщност няма определено значение,но ако съдя по твоя ти си някакъв шивач в забутана фирма в покрайнините на някое село,а що се отнася до въпроса за твоята както казваш ти ентелигентност,ами подразбира се по коментарите, които пускаш-правила сам реклама на определен magazin -и ако правя какво?това си е изцяло моя работа пак във въпросния случаи не правех такава.вече никой няма как да разбере защото коментара ми така или иначе беше изтрит от администратора.
А за интелигентността на dummy doll просто...нямам думи.тя също показа колко е умна по коментарите си.всъщност тя не правеше кой знае какви коментари освен тези от рода на:"някои всъщност схвана ли за какво говори tanqcool".
А също така за нейното щраусово мозъче (само за пояснение за dummy долл:щраусите са доказано доста глупави същества със мозък, по-малък от размерите на собственото им око)свидетелства още и един друг коментар които тя пусна отностно програмата за конструиране на облекло Лектра-това е програма към която няма учебници.има курсове които се провеждат за да се разбере как се работи с нея-знам го защото познати имат точно такава програма,но е най-новия модел-OptiTex.Go Up