29 май , 2024, 22:32:25

News:

Забавлявайте се с Lady Popular - безплатна онлайн игра за супер момичета
https://beauty.fashion.bg/article/5932/30/Lady-Popular-bezplatna-online-igra-za-momicheta


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - universum

1
Искам да споделя опита си с пъпките, може да ви помогне. И понеже лично съм го изпробвала, мои близки - също, няма нужда да се убеждавам дали действа или не. Става въпрос за козметична серия с микросребро, без парабени. Разбира се, ако проблемът не е хормонален, това само ще го потуши външно - в такива случаи е добре да се приема алое за пиене, за да се освободи организма от натрупаните токсини и шлаки (и за безброй други неща помага, но сега темата е друга). Да се върна на Микросилвър. Малко научна информация: Почти всяко кожно възпаление и най-вече всеки дерматологичен проблем, например акнето, започва с нежеланото заселване на микробите.
И тук разгръща действието си MicroSilver.
Причината: Изключително порестия MicroSilver непрекъснато освобождава положително заредени тела (AG+), така наречените йони, които неутрализират вредните микроби, след като първоначално са неутрализирали основния строеж на тяхните ензими. Разрушават структурата на микробите, разграждайки клетъчната мембрана, прекъсвайки тяхното деление и възпрепятствайки по този начин размножаването им.
Една резултатна атака, след която не може да оцелее дори и най-издържливия микроб. Научно доказано е, че MicroSilver не действа само срещу бактериите, но и срещу гъбичките и вирусите. Също така в благодарение на специалната му преработка не може да премине в най-долните слоеве на кожата. Това означава, че възпрепятства за часове и за дни, образуването и заселването на нови вредни микроби върху кожата. Същевременно действа и като защитен филм, като една втора кожа, неутрализирайки микробите.
Ефектът е незабавен - изпробвала съм го многократно. Има и шампоан с микросилвър, който реши дерматологичен проблем с кожата на главата на моя племенница, който никой дерматолог и никой алтернативен метод не успя да овладее.
Не на последно място е липсата на ПАРАБЕНИ в тези продукти - не знам колко от вас са се интересували от тази тема, но това е бомба със закъснител. Според научните изследвания всичко, което си сложим върху кожата, за 6 минути преминава в кръвта, а оттам за 20 минути стига до всяка клетка на тялото - и голяма част си остава там. Изобщо знаем ли какво съдържат и как въздействат всички онези симпатични латински наименования, които са написани с толкова дребни букви на опаковката, че ако иска човек да разбере нещо, ще трябва да се въоръжи с ...ЛУПА и ТЪРПЕНИЕ.
Така че, ако някой се интересува, мога да дам повече информация.