23 юни , 2024, 18:54:49

News:

Sofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата модаSofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата мода
https://news.fashion.bg/article/11687/17/Sofia-Fashion-Week-2015-novata-destinacia-na-visshata-moda


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - VikiPavlova

1
И аз съм виждала такива и не са никак евтини, макар че като се замисля ходенето на фотоепилация в салон може да ти излезе още по-скъпо. Затова сигурно си струва да инвестираш в тази машинарийка :)
2
Наскоро прочетох, че една от причините за възникването им е анаеробна бактерия от вида Propionibacterium acnes. И за да спре образуването на пъпки трябва да се ограничи развитието и. Пишеше, че е добре да се пречисти организма. А тази бактерия се унищожавала с приемането на Isotretinoin, който задължително се изписва от лекар, защото не е безобидно лекарство.
Аз лично мисля, че ще имат ефект хапчетата Purim, които са продукт на Himalaya - фирма за билкови продуки от Индия. 
3
Много ме радват такива хитроумни надписи :) Според мен не трябва да ни притеснява носенето на тениска с надпис. Забелязала съм, че това какъв шеговит надпис ще избереш за нея зависи много от типа чувство за хумор на нейният собственик, а и неговият характер. Така например един по-свит човек няма да си избере тениска с по-груб надпис, а по-скоро такава, която да провокира мила усмивка в околните. Има и други примери, но такива тениски най-общо се носят от открити и забавни хора, които обичат да провокират и не приемат хорското мнение насериозно.
4
Поздравления за снимките! Япония е страна с особена култура и се различава почти във всичко. Модата не прави изключение.  8)
5
Покупките ми на дрехи са най-често инцидентни. По принцип гледам да са изгодни като цена, но прежалвам всякакви средства, ако засека нещо интересно, което е грабнало погледа ми.  :)
6
За и против козметиката / Re:Витилиго
25 февруари , 2011, 16:01:49
Здравей! Засега най-ефективно е лечение с Псорален в комбинация с UV облъчване, т. нар. PUVA терапия. Задължително е да се провежда под наблюдението на дерматолог. Такава терапия се предлага в болница Токуда София. За повече информация виж в техният уебсайт на "Фототерапия". Пожелавам ти бързо оздравяване!
7
Здравей! Този тривитаминол може ли да се добавя и към други видове домашни маски?
8
Мисля, че тайната е не в това какво се хапва, а по колко. Колкото по-малко храна постъпва в стомаха, толкова повече той се свива и нуждите му стават по-малки. Така успяваш да се заситиш с по-малко храна. А по-малко храна означава, по-малко калории. Ако към това прибавиш и спортуването, няма да имаш грам проблем според мен ;)