21 юни , 2024, 03:04:31

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - spunk

1
Някой разцъква ли още?
2
Някой, ако има нужда от помощ да ми пише в играта. Може да ме намери като spunk bg:)
3
Вече е преведена играта: "Смяната на езика става когато излезете от акаунта си, след това щракате на българското знаменце което се намира най - отгоре на началната страница и пак влезете в играта."
4
Ако играете онлайн игрички четете, ако не играте ще започнете :D Зарибявката за която ви говоря се казва eRepublik и е браузър игричка обновяваща се на 24 часа, точно в 10:00h българско време и отнемаща не повече от 1-2 минути на ден. Играта е копие на реалния живот в интернет. При регистрацията си ставате граждани надявам се на България, като в началото сте "бебета" и сте малко ограничени в полето на действие. В тези първи дни ще можете единствено да работите и да тренирате, но хубавото е, че във виртуалния свят ще порастнете само за броени дни. Развитието ви като виртуален гражданин може да премине през успешна политическа кариера, да членувате в партия или създадете собствена такава, да стигнете до депутаското кресло или дори да станете президент на собствената си държава(Естествено трябва да си заслужите доверието на 10-те хиляди български избиратели, защото президентските избори са доста оспорвани). Ако политиката не ви влече можете да се превърнете в известен журналист създавайки свой собствен вестник и пишейки статии в него достигащи до хиляди играчи, а всички знаем на какво са способни медиите, а в еРепублик те не са институция за пренебрегване. Разбира се бизнесът и страстта към печеленето на пари не са за изпускане и може би са най-интересната част от играта. Можете да създавате собствени компании, а дори и да припечелвате допълнително чрез спекулации на валутния пазар. Можете да заложите на тренировките и битките и да станете заслужил военен в Българската армия и да отдадете "живота си" за запазването на териториалната цялост на еБългария. Тук трябва да спомена, че до скоро бяхме окупирани от румънците, а и гърците точат лиги за нашата територия, така че има какво да дадете за да опазим земите си. За щастие успяхме да се освободим с помощта на нашите съюзници, но опасността далеч не е преминала. А и забравих да спомена, че играта е безплатна. Ще спра до тук, няма да ви разказвам всичко все пак:) В течение на играта ще разберете повече за механизмите й. Най-готиното е, че е много опростена и същевременно доста сполучливо отразява реалният ни живот във виртуалното пространство. Е забавлявайте се:) И винаги можете да ми пишете, ако имате въпроси.

Ето линк който ще ви помогне с напътствия за първите дни, а вътре има и 2 наръчника за начинаещи който могат да ви бъдат полезни: http://tinyurl.com/ycym64o

Ето и линк към българският форум на играта:
http://forum.ebulgaria.biz/