22 септември , 2021, 09:46:22

News:

Забавлявайте се с Lady Popular - безплатна онлайн игра за супер момичета
https://beauty.fashion.bg/article/5932/30/Lady-Popular-bezplatna-online-igra-za-momicheta


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Gina

1
http://modelbg.com/
http://topmodel.bg/

Там можеш да се свържеш с различни агенции и фотографи, които да ти направат професионално портфолио. Другият вариант е просто да потърсиш в интернет агенции за модели и да кандидатстваш при тях.
2
Аз те съветвам да се регистрираш в някой от тези сайтове:

http://modelbg.com/
http://topmodel.bg/

Там можеш да се свържеш с различни агенции и фотографи, които да ти направат професионално портфолио (освен ако вече имаш, но се съмнявам). След това по-лесно можеш да си намериш работа като модел. Другият вариант е просто да потърсиш в интернет агенции за модели и да кандидатстваш при тях.
Няма да си намериш работа като пишеш постове тук!
3
Фотомодели и манекени / Re: EVROMODELS - MNENIA
28 декември , 2008, 11:23:00
Здравей!
Не знам много за Евромоделс, но мисля че Цвети Разложка не им е шеф. За нея знам, че стана известна покрай Сървайвър и също така че се подвизава и в 2 други агенции като модел, една от които е Уеб Моделс, заедно с Георги Костадинов. Сайтът на Евромоделс изглежда добре, но забелязвам че повечето от моделите ги има и в други агенции. Затова предполагам, че договорът им не ги задължава да са само в една. И снимките на моделите, които са сложили, съм ги виждала къде ли не... Така че май не ти взимат пари за бук ако си имаш предварително. Не знам как работят и на какво ниво са. Чула съм от едно момиче, което работеше при тях, но се отказа, че не намират ангажименти на моделите си. Знам че организират някакъв техен конкурс... Това е което знам за тях. И аз се интересувам и си търся добра агенция.
Успех!  ;)
4
Някой чувал ли е за агенция Мелиса Моделс? Ако да - какво ви е мнението за тях?