26 юни , 2024, 00:43:50

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - TDimitrov

32
Като няма агенции за фотографи да взема да пиша на някой агенция за модели път да но ме сложат на първите страници на женските списания.
33
Никой не ми е предложил, да звема аз ли да напиша на някой че дано ме забележи. ;D
34
И после нямало участия и ангажименти. Два месеца търсим мъже за рекламни снимки за бански костюми и ...нищо!
35
Търсим модел за участие в клип на рокгрупа. fotolinia
36
Страхотно!!
37
линка си го има в инфото ми
сайта  е http://www.fotolinia.com
в раздел новини
38
Аз бах там ...малко снимки искате ли!?
39
в гугъл и после разгледайте картинките навярно ще видите и разликата навярно и приликата
40
"Помогнете искам да стана фотограф, ама да съм от платените, и да снимам само хубави жени, и да ме дават по телевизора!!!"

Хей, осъзнайте се, преди да сте прочели това сте написали fashion.bg в браузъра си.
Не виждате ли къде сте попаднали!?
Искате да сте модели искате да сте фотомодели, искате всичко, искате...!
Дайте ми модна агенция , дайте ми агенция за звезди!
Погледнете всичките ви постове в този раздел, мислете.
В сайта има два раздела само с агенции и фотографи що не пишете на тях, размърдайте се, или очаквате някой, който по цели дни снима и обработва да стои тук във форума и да ви чете воплите.
Освен красотата трябва да имате и желание за работа участия снимки ...за най-добрите и малко слава и достатъчно пари!
41
"...и аз те ОБИЧАМ!" е наша инициатива и искаме да погледнете с топлина този, който ви обича, този, който минава всяка сутрин покрай вас, този, който ви подава хляба в магазина, този, с когото работите, колегата, приятелите...! Инициативата е за тези, които обичат и за тези, които са обичани! Обичайте се! " ...и аз те ОБИЧАМ"
42
От 15.12.2008г се провежда конкурс за определяне на "Снежанка на Фотолиния".
Представяме ви моделите, които имат коледни фотосесии. Времето за гласуване е от 15.12.2008 до 31.12.2008г. Победителката ще стане модела с най-голям коефициент даден от посетителите на сайта. Гласовете ще се отчитат само за този конкурс без да имат нещо общо с месечния конкурс.
Награди:
Всички модели, които вземат участие в конкурса получават премия от 20лв, и снимка на хартия размер 20х30см на коричната снимка от профила си.
Победителя в конкурса получава 30лв, снимка на хартия размер 20х30см на коричната снимка от профила си, и Голямата награда комплект бельо на стойност 49лв.
Наградата комплект бельо е предоставена от hotshop.bg

Екипа на ФОТОЛИНИЯ благодари на всички, които участват в конкурса.
43
Конкурсът за Фотолиния на месец Ноември приключи. Екипът на Фотолиния благодари както на участниците, така и на всички посетители на сайта, които гласуваха за тях.
Победителка в месечния ни конкурс Стана Петя от гр Враца.
fotolinia

Условията за участие може да видите тук
44
Конкурсът за Фотолиния на месец октомври приключи. Екипът на Фотолиния благодари както на участниците, така и на всички посетители на сайта, които гласуваха за тях.

И този път първото място беше изключително оспорвано до последната секунда. Въпреки това, победителката може да бъде само една и този месец тя е 18 годишната Ралица от Сливен.
fotolinia
45
Сайт за фотомодели с конкурсен характер. може да се гласува за моделите и да изразите вашето мнение за фотосесиите. На фотомоделите ни се правят профили, с които участват за конкурса "Модел на месеца" /мъже и жени/. Държим на изящното представяне на моделите ни, за това просто разгледайте сайта :

fotolinia.com