30 май , 2024, 15:56:28

News:

Забавлявайте се с Lady Popular - безплатна онлайн игра за супер момичета
https://beauty.fashion.bg/article/5932/30/Lady-Popular-bezplatna-online-igra-za-momicheta


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - TDimitrov

1
Фотомодели за снимки Нисък ключ е проект на Фотолиния за нови модели!

Снимките Нисък ключ са снимки в които преобладават ниските тонове в снимката, като има средни тонове но липсват светли.
Търсим нови лица които не сме снимали, и които търсят различна фотография подчертаваща красотата им.
Трябват ни модели за снимане в стиловете: портрет, фетиш, топлес, голо тяло и гламър. С моделите се подписва модел релийз. Фотосесията е от няколко сета които включват:
- портретни снимки на лице в близък план, стандартен портрет под гърдите,
- снимане на елементна фотография топлес
- гламър снимки в нисък ключ
- голо тяло или фетиш при желание.
За повече информация посетете сайта ни за модели http://www.fotolinia.com/фотомодели-за-снимки-нисък-ключ.2
Трябват ни фотомодели за снимки висок ключ. Портретни снимки на лицето, стандартен портрет под гърдите. Дължината на косата трябва да е средна или дълга.  Изискванията ни са да нямате договори с агенции и да имате навършени 18 г.
http://www.fotolinia.com/фото-модели-за-снимки-висок-ключ


Картинката е 3D трябва да се гледа с анаглифни очила.
3
Кастинг за фотомодели в стиловете гламър, фетиш, топлес. Фотомоделите трябва да са с навършени 18 години и да нямат договори с модни агенции или с агенции за модели. Желателно е да ни пишат фотомодели, или модели с опит. Снимките са насочени към предлагането на висококачествени кадри за печатна реклама в раздел голо тяло. В раздела екстри има дадени примери.

линка е за лица навършили 18години, моля ако не сте навършили не натискайте линка, на сайта има съдържание за възрастни
http://www.erotila.com/casting4
Екипа на Фотолиния предлага сигурност и високо ниво на отразяването на вашия абитуриентски бал.
Фризьор е Лъчо /STUDIO SCISSORS/ дългогодишен фризьор в предаването Огледала и Модерно, с много фотосесии в списания. Екип от няколко гримьора осъществили всички наши проекти. Условията и примерни варианти може да видите на сайта ни.
http://www.fotolinia.com/fotograf-za-bala


5
Фотопроект за ДВОЙНИЦИ

,,ЛИЦА"

Проекта е за хора, които приличат на известни личности. Да си известен и останал в историята е призвание на малко хора. Целта на проекта е да направим фотосесия на хора, които има визуална прилика с хора които са известни на всички нас: певци, артисти исторически личности, президенти, модни идоли... и тук списъка е огромен.
6
Кастинг за календар за 2011г. Снимките са Гламър и Топлес.
http://www.fotolinia.com/кастинг-за-модели-за-календар-2011
7
Проект ,,АЗ и ДЕТЕТО в МЕН"
Проекта е за жени над 18 години. Целта на проекта е да покажем развитието на жената и бъдещия нов човек в нея. Проекта е за бременни жени. Проект ,,АЗ и детето в мен" е за жени които дават живот, искаме да отразим развитието и състоянието на жената в този период. Фотосесиите са в последните три месеца от бременността и една фотосесия при изписването на детето от родилния дом.
8
Проект ,,КРАСИВА НА 30"

Фото конкурс за жени на възраст 28-35 години.
Ако вие сте такава и се харесвате достатъчно ни пишете за да изберем една от вас.
Ако вашата майка, сестра, колежка, позната, също отговаря на условията я насочете към сайта ни Фотолиния . Надяваме се скоро да намерим три красиви жени които ще станат фотомодели при нас.
9
Представяне на новите модни прически за 2010 година.
На 25.04.2010г в хотел Шератон бяха представени новите тенденции от Стилист Капанов и неговия моден екип.
10
Новини и събития / roma fashion
19 май , 2010, 08:51:42
roma fashion 2010
За втори път се проведе модния спектакъл Рома фешън, снимки може да разгледате в новината на сайта ни.
11
Един наш проект за нови фотомодели на които им беше направена пълна промяна на визията. Проекта е за модни прически за абитуриентския бал и е осъществен с нови модели. снимки от проекта може да видите в раздела модни прически.
12
Още един важен ден от вашия живот. Краят на един период в който ученето вече трябва да се прилага в реалния живот. Моят абитуриентски бал единствен и неповторим. Няма как това събитие да се повтори и ли режисира. Първи дубъл втори трети... Това е вашия звезден миг, който вие и вашите родители дълго сте очаквали. Ако ви е нужен професионален фотограф за абитуриентския бал вижте нашите предложения и си изберете вариант  за заснемане. 
13
Всяко начало е трудно и отговорно. Живота на модела и неговото развитие като такъв е дълъг и труден. Кой от вариантите е по-добър:
1. Професионална фотосесия - изготвена от екип и доказали се професионалисти.
2. Фото сесия

Какво би било по-добре за един нов фотомодел да се снима много пъти при непрофесионалисти или да направи няколко фотосесии при екип занимаващ се с това. Предполагам и двата варианта ще си имат привърженици.
Ако търсите нещо различно просто ей така за да има тръпка, предполагам втория вариант ще е удобен. Много фотосесии в паркове и градинки, евентуално снимки в хотел или в квартирата на фотографа. Всичко това без да си бъркате в джоба напълно безплатно. Ех че готино снимат ви и тръпката е в кръвта ви!
Ако търсите професионална реализация, ако това да сте модел и ваша детска мечта, предполагам би трябвало да изберете първия вариант. Естествено това ще ви струва пари. Но избора да сте в ръцете на фризьор който ще ви преобрази и ще ви направи различни. Гримьорът ще направи визията ви зашеметяваща. Модния стилист ще ви направи единствена и незабравима. Предполагам фотографа ще си разбира от техниката и вместо да си човърка в менютата през цялата фотосесия той ще снима и ще направи красотата ви запечатана във вечността.
14
1. Един конкурс с  награда
2.  Един не платен ангажимент за  печатна реклама

1. срок 20.09.2009г
2.  срок      09.2009гпп
ако някой от линковете не работят презаредете линка в друг браузър

15
Търсим модел за участие в клип на рокгрупа. fotolinia
16
"Помогнете искам да стана фотограф, ама да съм от платените, и да снимам само хубави жени, и да ме дават по телевизора!!!"

Хей, осъзнайте се, преди да сте прочели това сте написали fashion.bg в браузъра си.
Не виждате ли къде сте попаднали!?
Искате да сте модели искате да сте фотомодели, искате всичко, искате...!
Дайте ми модна агенция , дайте ми агенция за звезди!
Погледнете всичките ви постове в този раздел, мислете.
В сайта има два раздела само с агенции и фотографи що не пишете на тях, размърдайте се, или очаквате някой, който по цели дни снима и обработва да стои тук във форума и да ви чете воплите.
Освен красотата трябва да имате и желание за работа участия снимки ...за най-добрите и малко слава и достатъчно пари!
17
"...и аз те ОБИЧАМ!" е наша инициатива и искаме да погледнете с топлина този, който ви обича, този, който минава всяка сутрин покрай вас, този, който ви подава хляба в магазина, този, с когото работите, колегата, приятелите...! Инициативата е за тези, които обичат и за тези, които са обичани! Обичайте се! " ...и аз те ОБИЧАМ"
18
От 15.12.2008г се провежда конкурс за определяне на "Снежанка на Фотолиния".
Представяме ви моделите, които имат коледни фотосесии. Времето за гласуване е от 15.12.2008 до 31.12.2008г. Победителката ще стане модела с най-голям коефициент даден от посетителите на сайта. Гласовете ще се отчитат само за този конкурс без да имат нещо общо с месечния конкурс.
Награди:
Всички модели, които вземат участие в конкурса получават премия от 20лв, и снимка на хартия размер 20х30см на коричната снимка от профила си.
Победителя в конкурса получава 30лв, снимка на хартия размер 20х30см на коричната снимка от профила си, и Голямата награда комплект бельо на стойност 49лв.
Наградата комплект бельо е предоставена от hotshop.bg

Екипа на ФОТОЛИНИЯ благодари на всички, които участват в конкурса.
19
Конкурсът за Фотолиния на месец Ноември приключи. Екипът на Фотолиния благодари както на участниците, така и на всички посетители на сайта, които гласуваха за тях.
Победителка в месечния ни конкурс Стана Петя от гр Враца.
fotolinia

Условията за участие може да видите тук
20
Конкурсът за Фотолиния на месец октомври приключи. Екипът на Фотолиния благодари както на участниците, така и на всички посетители на сайта, които гласуваха за тях.

И този път първото място беше изключително оспорвано до последната секунда. Въпреки това, победителката може да бъде само една и този месец тя е 18 годишната Ралица от Сливен.
fotolinia