25 юли , 2024, 02:12:03

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ivka97

1
Бельо точно не съм сигурна, че имат но има страхотни неща за подаръци в онлайн магазина на ТЕОДОР - мъжки дрехи и ги доставят на време. Взимала съм веднъж от тях за подарък на гаджето. Хубавото е, че са българска марка и имат размери доста. Гледам че предлагат бермуди - може да се ползват за подарък - бански във вашия случай.
2
Парфюмите е хубаво да се пробват като цяло, но може би нещо интересно като идея може да видите на този линк , това е онлайн секс шоп, но има интересни парфюми с феромони. Не трябва да се подценяват, защото мисля че аромата въздейства на нас жените подсъзнателно.
3
Здравей, Иве.
Аз лично пазарувам от ТЕОДОР и мисля, че търсеното от теб много отговаря на описанието. Та те са известна българска марка и сами си произвеждат дрехите. Можеш да поръчаш онлайн пък ако не му стане на момчето сигурно в някой от магазините им биха ти го сменили, поне така си мисля.
Успех с избора!
Благодаря много! Аз се чудя как сама не се сетих. Не знаех обаче, че имат и онлайн за пазаруване, което много ме улеснява
4
Здравейте и от мен.
На много близък приятел ще ходя на РД след седмица. Искам да му купя някаква дреха малко по-изискана, но не точно официална. Същевременно да е марково и да е до максимум 100лв да кажем. Не искам да излизам сега с тези карантини и предпочитам онлайн. Прегледах доста места, но ми е трудно да избера.
Може ли малко помощ?
Благодаря! :)  :)  :)