21 юни , 2024, 05:37:52

News:

Забавлявайте се с Lady Popular - безплатна онлайн игра за супер момичета
https://beauty.fashion.bg/article/5932/30/Lady-Popular-bezplatna-online-igra-za-momicheta


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - emimam87

1
Аз преди няколко месеца попаднах на този онлайн магазин, казва се Евиза - https://evizabg.com/ . Има много хубави дрешки, доста от тях се предлагат и в големи размери. Вече имам няколко поръчки и съм много доволна от качеството.
2
Не е напълно безвредна, но е в пъти по-малко вредна от боите за коса, дори и от най-скъпите. Отделно, в интернет е пълно с най-различни методи, по които можем сами да си направим почти безвредна кана. Общо взето, откатко се каносах за първи път, вече не си боядисвам косата.
3
Хитри са, внасят доста свежест в гардероба и външния вид. Даже сега ми изскача в ума скандала с HM, където е изобразено чернокожо дете и надпис, свързан с маймунки. Беше доста забавна, но, естествено, веднага откриха расизъм в нея.
4
Някой знае ли откъде мога да си купя онлайн оригинални маркови парфюми, които, обаче, са били тестери и съответно са по-евтини? Знам няколко такива магазина, но в интернет не съм намирала.