25 октомври , 2021, 19:33:31

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - beadsitaly

1
Dezire е Българска марка за пеpсонализирана бижутерия. Основната идея на този вид популярна концепция е клиентът сам да сглобява своето бижу, като използва различни видове мъниста. Ние предлагаме разнообразие от красиви и оригинални ръчно изработени мъниста от сребро, керамика, стъкло и камъни CZ. Вижте цялата колекция на www.dezire-bg.com. За повече информация относно варианти за дистрибуция свържете се с нас на посочените координати.
Благодарим Ви за отделеното време!
2
Dezire е Българска марка за песонализирана бижутерия. Подобно на едни от най-големите имена в този бранш - Pandora, Chamilia, Trollbeads, Aagard и още много други, Dezire Ви предлага разнообразие от красиви и оригинални мъниста от сребро, керамика, стъкло и камъни CZ. Избирайки от множество мъниста Вие може да създадете сами неповторими бижута, които да бъдат незаменима част от Вашето ежедневие или специален повод. Разгледайте пълната колекция на www.dezire-bg.com.

3
Ние Ви предлагаме разнообразие от бижута за всеки вкус и за всеки джоб.:)Вижте повече на www.pandora-house.com
4
За първи път в България, единствено ние от Bacio Italy Ви даваме възможността да бъдете част от новата мания, която завладя целия свят - манията да създваш и твориш сам свои собствени бижута, с помощта на т.нар. "beads" или на български - мъниста. Тази нова концепция дава възможност на всеки един от нас да изрази своята индивидуалност, да даде воля на въображението си и да бъде оригинален и различен в ежедневието, на работа и на официален повод.
Създайте своя уникален аксесоар за специален повод!!

Материали: Сребро 925, 18к двойно златно покритие, Swarovski, Венецианско стъкло, естествена кожа, керамика.

www.beadsitaly.com
www.bacioitaly.com