05 декември , 2020, 13:19:55

News:

Забавлявайте се с Lady Popular - безплатна онлайн игра за супер момичета
https://beauty.fashion.bg/article/5932/30/Lady-Popular-bezplatna-online-igra-za-momicheta


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Ice_queen

1
Здравейте, заинтригува ме темата...
Мисля, че много зависи от прашката и от бодито...пък и от чорапогашника....направо си отидохме на цялостна визия.
По мое мнение, ако е студено и цялото това бельо е с цел да ти е топло, то не виждам лошо ако се комбинира. Само да уточня, комбинирането значи :
1. Масово, момите не обръщат внимание на размера на бельото.(това не е като да си вземеш тесни дънки и да се надяваш да позаслабнеш или нормалното да се отпуснат).Така, че нека стане ясно прашка размер S, няма да стои и няма да се отпусне до размер М или L.
2. Същото се отнася и за бодито и за чорапогашника.
3. Комбинацията на тясно бельо и дънки с супер ниска талия са - АБСУРД!!!...и съответно ставаме свидетели на едни изкачащи чудесии...
4. Ако ще се носи и чорапогащник трябва да се подбере, така че да не се вижда горната част.(примерно бодито може да е от плътна материя и чорапогащника да е с нормална или плитка талия, въобще да седи, така че да не прищипва и да не личи)
Още повече комбинацията примерно дънки+интересна материя на боди и подходяща блуза...ботуш на висок ток и хубаво палто си е супер.Хем ти е топло хем си sexy.
С пола също си е хубаво стига да се съчетават.
Апелирам още веднъж за онези девойки, които все още се чудят дали бельото ще се отпусне...НЕ СЕ ОТПУСКА!Вземете си вашия размер и ако се чудите по-добре е по-големия номер прашка, боди и особено чорапогащник и силиконови чорапи!Научете се от коя фирма кой е вашият размер/понякога има разминаване/.Това за размера!
Относно цветове и материи...Моля, моля няма нищо екстравагантно в комбинации като бяло дантелено боди с тъмно бельо...Въобще мисля, че е пълна безвкусица да показваш бельо, което не е за показване и да прозира нещо, което не се връзва с остналата дреха явно само с идеята да видим, че въпросната има бельо. Далеч по добра идея е да се постигне разчупване в облеклото с аксесоар, пред бял пловер с черен сутиен...
:)