21 юни , 2024, 05:18:22

News:

Забавлявайте се с Lady Popular - безплатна онлайн игра за супер момичета
https://beauty.fashion.bg/article/5932/30/Lady-Popular-bezplatna-online-igra-za-momicheta


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - emomarina

1
Нашата компания може да ви организира страхотна екскурзия до различни дестинации. Ще можете да се насладите на красотите на българското черноморие и планините на България. Ще ви покажем археологически и исторически местности, част от световното наследство. Предлагаме и екскурзии до съседни на България държави. Последната ни и най-нова оферта е - Шопинг програма Одрин и Лозенград с нощувка. Statuschauffeur
2
Фирма ,,М С инженеринг ООД" работи успешно на българският пазар от 2002 година. След 17 години търговска дейност на българския пазар може да се похвалим с три търговски обекта намиращи се в рамките на град София.
Асортиментът ни е богат и разнообразен. Поддържаме в наличност над 12 000 артикула. В нашия електронен магазин - "ТИРБУШОНА" можете да намерите голямо разнообразие на продукти от козметика, всичко за дома поддръжка и ремонт, домашни потреби, строителни материали, вик и санитария, електроматериали, инструменти. Посетете ни на адрес - https://tirbushona.bg
3
Курсовете по английски език по Callan метод. Основава се на повторението и бързината -  двете неща, които гарантират успеха в изучаването на език.Така курсистите отделят по-малко време и по-малко пари за курсовете по английски език, като учат езика за една четвърт от времето, което е необходимо при традиционните методи.
Нивото на международно признатия Кеймбриджки предварителен английски тест (CEI) се покрива за около 80 часа вместо обичайните 350 часа, а нивото на Cambridge First Certificate на английски език (FCE) за около 160 часа.