20 май , 2024, 23:24:52

News:

Забавлявайте се с Lady Popular - безплатна онлайн игра за супер момичета
https://beauty.fashion.bg/article/5932/30/Lady-Popular-bezplatna-online-igra-za-momicheta


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - desinka

1
Аз съм ползвала услугите до Доместина и съм доволна.
2
Зависи какъв тип новини търсиш - финансови, ежедневни, жълти... За всички си има различни сайтове :)
3
Аз след раждането бях качила доста килограми, но после минах на високобелтъчна диета познат още като кетонната диета и успях да сваля всичките 20 излишни килограма, които бях качила по време на бременността.
4
Аз препоръчвам Теодор за мъжки официални обувки  8)
5
Столчето за кола е една изключително важна и отговорна покупка. Според мен първо трябва да се информирате какви видове столчета за кола има и с какво едните са по-добри от другите, защото все пак става въпрос за безопасността на най-важното нещо в живота ти, а именно вашето детенце. При евентуално ПТП това може да се окаже животоспасяващо и изборът на столче за кола е много важен. Повечето хора гледат да закупят най-евтиното, но това според мен е много грешен подход. Евтините столчета не са минали необходимите краш тестове и не са достатъчно надеждни, безопасни и сертифицирани. По-добре да спестиш пари от други детски продукти (бебешка количка, кошара, играчки, дрешки и т.н.), но от това според мен не трябва. Иначе има една много хубава класация на детски столчета за кола, която може да видиш тук - https://bgbaby.net/stolcheta-za-kola/. Иначе за марка и модел всеки има различни предпочитания, но аз ви съветвам да заложите на по-утвърдени и познати марки. Вече с другите продукти може да се направи компромис с по-евтини и нискокачествени, но със столчето за кола не бива. Аз винаги съм се стремяла да избирам възможно най-доброто съотношение на цена - качество за всичко, което пазарувам, но с детското столче за кола не направих този компромис и заложих на световно известна марка, която прави множество тестове и сертифицира своите продукти. Разбира се дано никога да не се наложи да тестваме тези неща в реална обстановка, но дори да се служи най-лошото и да стане ПТП да сме се подготвили възможно най-добре, защото децата са много по-крехки от големите и дори при леко пътнотранспортно произшествие, в което на вас няма да ви има нищо, те могат да пострадат много!
6
Изборът на бебешка количка е винаги актуален. Цените на новите колички са високи, но ако търсите по-известните и популярните брандове и марки. Аз си закупих една полска марка, която по нищо не отстъпва на големите брандове, но цената е 2-3 пъти по-ниска. Попаднах на един сайта, който прави ревюта на детски продукти и аксесоари. Там има класация на 15-те най-добри бебешки колички, която може да ви е полезна при избора. Можете да я видите тук - https://bgbaby.net/bebeshki-kolichki/. Положението с бебешката количка е малко като с телефоните еднаква технология, но цените на iPhone са няколко пъти по-високи от тези на Samsung. Така че можете да откриете и доста качествени и най-важното нови бебешки колички, които са на по-малко популярни марки, но пък да не отстъпват по качество и функционалност на големите и известните производители.
7
И аз си взех много хубав кейс от там.
8
Има много готини неща, а колко излиза доставката?
10
Много са хубави и популярни в чужбина...
11
Нещо друго да препоръчате?
12
Мъжът ми си купи няколко тениски с надпис ,,I don't need Google my wife knows everything" и сега си ги носи навсякъде... А мен хората ме гледат се едно съм някаква... Струва ми се, че скоро време нещо ще и се случи докато се перат  ;)
:D :D :D
13
Аз ползвам само боя, защото е много по-дълготрайна от къната. Знам, че е по-вредна, защото е бъкана с химикали, но я предпочитам.
15
Няколко пъти съм пробвала със сода, но нямаше голям ефект...