21 юни , 2024, 03:43:52

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - TheEconomist

1
Здравей,

Много добре си решил да питаш преди да започнеш. Аз работя в тази сфера и ще ти дам точни отговори на въпросите.

1. Новите домейни лично според мен не са вариант. Все повече хора ги избягват. По-добре е да си купиш стар, защото много по-лесно ще го класираш и популяризираш. Аз използвам услугите на https://domeinite.bg/

2. https://linkove.bg/ ще ти свършат чудесна работа. Имат много голям ресурс в модната тематика, купувал съм от тях и знам :)

3. Това е най-добре. Изгради си своя собствена мрежа и тя ще ти се отплати. Тук ще те посъветвам да започнеш например с 5 домейна като за начало. Разгледай списъците на https://seo.domains/ и си избери като за начало такива, които са по джоба ти и са тематични. След това продължавай да инвестираш.

Поздрави!
2
Разгледай тук: https://discountmania.eu/ Обувките им са от качествена материя и не пропускат. Няма да съжаляваш, ако си купиш. Разгледай всичките им предложения - има и за мъже, ако имаш приятел - може да му го препоръчаш. Ще се радвам, ако съм успял да помогна. Лек и успешен ден.
3
Здравейте! След 3 седмици предстои рождения ден на дъщеря ми, която е на 14 години. Децата, които смятаме да поканим са около 15 и се чудим къде да го направим. Една приятелка ми каза, че е празнувала в https://teamplay.zone/рожден-ден/ и е било много готино. Разказа ми, че това е виртуална реалност и децата играят различни игри и изпълнявали различни сюжети. Хубавото е, че предлагали и кетъринг. Някой друг има ли някакви отзиви за това място и дали си заслужава.
4
Работили ли сте с фирми за къртене и извозване? Пролетта планираме големи ремонти и така като гледам сами няма да се справим, а не съм работил с подобни фирми и за това се чудя дали може да се доверя на тях.
5
Аз пък трудно си намирам дрехи за мен, а същото положение и с жена ми. Последния път аз и направих подарък едни готини дънки от https://www.bigsize.bg/damska-moda-golemi-razmeri/danki , на които тя много се зарадва. Аз също си купувам от там, но най вече ризи и двамата сме много доволни.
6
Привет, радвам се, че предлагате такива услуги, но аз сам започнах да си чистя у нас. След като прочетох статията https://www.iwoman.bg/dom/7-hitrini-za-pochistvane-na-doma-604200.html вече не са ми нужни услуги за почистване на дома, защото благодарение на тази статия започнах да се справям сам.
7
Добър вечер! Не съм сигурен дали ме помните, но аз съм Иван от София и съм мениджър интернет магазин за тонколони. Мисля, че го бях споменавал в някой от предходните ми постове, но не съм убеден. Това лято правих значителен ремонт на вилата ми в село Долни Пасарел, но както се досещате ползвах фирми за строителни услуги, защото нямаше как да направя всичко сам. Разбира се, моите приятели също се притекоха на помощ, за което съм им изключително благодарен. Къщата грейна и светна. Майсторите бяха абсолютни професионалисти и бяха взели всичко необходимо със себе си. Това беше чудесно, защото у нас имах единствено компресори. Пролетта трябва да подменим остарелите улуци, защото времето застудя и нямаше как това да се случи сега.
8
Добър ден, съфорумници. Подозирам, че повечето от вас ме знаят, но за тези, които не - аз съм Георги и ще ви представя една интересна история.
С жена ми Ваня решихме да потърсим в Интернет за сравняване на кредити. Бяхме решили да вземем жилище на сина ни - Драган, защото вече имаше желание да живее самостоятелно. Разнообразието беше учудващо доста, но ми се видя, че има много фирми, които се рекламират с кредит до заплата и дори бързи кредити онлайн събота и неделя. Явно в в последно време пазарът доста се е наводнил. сметнахме, че лихвите са завишени и няма да можем да си го позволим в момента.
Немалко сайтове предоставят също кредити за безработни, което в някои моменти е доста полезно. А когато имаме лоша кредитна история, по какъв начин ще може да вземем желаната сума?
9
Някой бижута от стомана са много хубави. Аз също копувам такива.

Искам да посъветвам всички пушачи, които са решили да си слагат окачени тавани в дома да не го правят, защото от цигарения дим те пожълтяват и се чистят много трудно.
10
Благодаря за препоръката
----------------------------------------
Аз ще препоръчам следните сайтове и услуги:
управление на реклами
адвокат по търговско право
https://kabini.info/17-parni-dush-kabini
теч в банята
11
Здравейте, хора! Вчера решихме с моята жена да се разходим из центъра в столицата. Тя трябваше да взема обувки за някакъв рожден ден, а аз трябваше да взема плочки за нашата баня. Лутахме се цял ден и най-накрая попаднахме на магазин за баня - www.keramo-bg.com. Купихме всичко, което ни трябваше и си заминахме. Стана така, че това, за което тя беше тръгнала, не го намерихме. Прибрахме се вкъщи и Таня реши да се разрови в Интернет за дамски обувки. След около минута попадна на онлайн магазина www.mes.bg и направи поръчката, която толкова много искаше. И така успяхме да оползотворим целия хубав ден.