21 юни , 2024, 05:25:17

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - lisakumalisa

1
Здравейте,

Напоследък доста се пише по тази тема- модни екологични дрехи за деца. Чувала съм от приятели, че на Запад това си е направо модно течение.

В България тази "Зелена" модна вълна като че ли по-късно и бавно пристига.

Наскоро четох в един блог статия на тази тема- за детските дрехи от органичен памук. (май беше блога на www.organicproducts.bg).

Тази статия също ме накара за де замисля и да пусна този постинг- дали "зеленото" е на мода в България? Как мислите? Дойде ли "зелената" модна вълна и тук?
2
Този постинг е вдъхновен от две основи и неоспорими тези:

Наскоро попаднах на един постинг, който ме накара да се замисля- здравето или модата? Кое е по-важно?Или може би и двете и това не са две изключващи се неща?

Ето и постинга, който прочетох (ако модераторите разрешават да цитирам) в блога на Органик Продъктс (www.organicproducts.bg).

1. Детските еко-дрешки са  по-добрият избор на всяка майка- както за здравето на нейното дете, така и за неговото бъдеще, за да живее в един по-чист от химикали свят. В малко по-глобален план (и по-малко егоистичен) екологичното производство и справедливото заплащане на труда ще дадат шанс на много семейства в Индия да живеят по-хубав живот.

2. Отглеждането на бебета и деца в екологично чисти условия, с био храни и козметика и облечено в еко дрешки е също и социално явление, можем да го наречем дори - ,,мода".

Най-хубаво е когато тези две идеи успешно се съчетават в детските ни дрешки ни от 100% органичен памук. Защото освен, че детски еко-дрешки са в безспорно актуалните за сезона цветове и дизайни и са много красиви; също толкова важно е и че те дразнят кожата, защото в производството им не са изпозвани вредни химикали.