12 август , 2020, 14:41:39

News:

Sofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата модаSofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата мода
https://news.fashion.bg/article/11687/17/Sofia-Fashion-Week-2015-novata-destinacia-na-visshata-moda


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - maryela

1
Може и аз да ги пробвам :) признавам, си че до сега не бях чувала за тях
2
Доста странна анкета е пусната горе  ???
Според мен не е важна марката а качеството на дрехата, ако е хубава дрехата - имам в предвид не само плат ама и дизайн , съобразена с последните модни тенденций и т.н. - всеки би си я купил. Да не забравяме, че не търговеца прави марката а хората:) а за БГ всичко това трябва да е на подходяща цена...
3
За вас абитуриенти / Re:За обувките
28 февруари , 2010, 22:53:02
Обувки си купих за абитуриентската с цел да ги нося след това, но се оказа глупава идея :) това е специална вечер и са нужни специални обувки :) Моите не съм ги сложила нито веднъж след дългоочакваната вечер :)
4
За да отслабнете на истина не са нужни никакви процедури за отслабване, капсули или каквито и да било диети. Такива методи са за хора които нямат воля! Други пък които искат да си пробутат ненужните услуги само заблуждават хората и ги карат да мислят,че за да отслабнеш трябва да платиш! Това не е така !
Правилният начин според мен е да спортуваш и да се храниш здравословно- като казвам здравословно нямам в предвид диета или гладуване - в интернет има страшно много информация за здравословното хранене - НЕ БЪДЕТЕ МЪРЗЕЛИВИ ! - прочетете и се информирайте.
Как действа диетата? - Когато не сте на диета например приемате 2000 калорий на ден (това е примерно) , ако се подложите на диета и свалите калориййте на 1500 дневно вие ще свалите килограми 100%, докато организма ви не свикне с дневния прием от 1500 калорий, като след това ще възтанови нормалните си килограми. Друг  е въпроса , че повечето хора не издържат такива диети и като гладуват една седмица, след това си позволяват много по-голямо количество храна от още преди диетата, което се отразява на тялото много по зле и килограмите се увеличават.
Съвета ми е да се спортува и да се храните здравословно.
5
Харесвам такива тениски, но мисълта трябва да е нещо наистина оригинално, такава мисъл от типа на
"Непрестанно ме преследват умни мисли, но аз съм по бърз..." - нещо не ми допадат  :)
Нещо такова би било интересно: