19 юни , 2024, 22:15:49

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - svetto

1
Подкрепете българския дизайн в международния конкурс за дизайн на бельо Triumph '09 и можете да спечелите пътуване до Милано!

Гласуването в интернет се проведжа между 1-ви и 13-ти септември 2009. Един от гласувалите ще има възможност да пътува до Милано за да гледа финала на конкурса на 23ти септември. Тогава ще бъдат представени резултатите от гласуването в интернет, а специално жури ще определи най-добрия дизайн.

България участва в конкурса заедно с още 27 страни, сред които Великобритания, Германия, Гърция, Италия, Китай и Канада. Нека заедно им покажем, че ние сме по-добрите!

За целта:
1) отидете на адрес: http://www.triumph-inspiration-award.com/tiavotes.0.html
2) изберете българския дизайн (четвъртия по ред); ***
3) натиснете Vote Now;
4) въведете вашето име и имейл и изберете Send Vote;
5) проверете пощенската си кутия за имейл от организаторите на конкурса;
6) кликнете на линка за потвърждение.

И така, преди да се отчете вашия глас, трябва да получите имейл от организаторите с линк за потвърждение и трябва да кликнете на този линк. Ако поради някакви причини не сте получили такъв имейл, задължително проверете Спам папката на вашата поща. Ако и там не намерите такъв линк, уверете се, че сте гласували с правилния имейл адрес. Ако не сте сигурни, не се притеснявайте да опитате да гласувате отново!

*** Моля гласувайте за България само ако смятате, че нашия дизайн е по-добър от останалите!

Благодарим Ви от името на българския участник - Искрен Лозанов!