09 май , 2021, 08:39:34

News:

Sofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата модаSofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата мода
https://news.fashion.bg/article/11687/17/Sofia-Fashion-Week-2015-novata-destinacia-na-visshata-moda


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - sleazystudio

1
 ;D :o :o ...  За каква сума говорим! Обикновено се слага някаква начална сума и после се коментира --- или .....пак алъш-вериш!!!
2
............ мисля , че това е една чудесна тема! Търговците под всякаква форма и вид смятат ,че щом стоката е на тезгяха трябва да я пазаруват --- наемат се люде от кол и въже , които дори не идват на време на работа / камо ли да бъдат обучавани / но не дай си да им направиш забележка .....! И после криза , стагнация , безпаричие! Драги търговци учете се - учете и тези след Вас това е единствения път. Докога ? Не разбрахте ли , че само 1 скапан продавач може да ви затрие ..... ! Но всеки си носи кръста !
3
...... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D тези боклуци да не са от царевични пръчки или чипс ?????
5

а, не ... това нещо е на руски  :D

.....ха ха Вие в Монтана мнг. русофоби го давате!!!!
6
2-раТА ОТ ЛАВО НА ДЯСНО, ох ще ме уморите! Идиота с въпроса за дънките си мисли ,че всички като него ядат сирене.....! К"во ги интересува хората , кой  е някои си който не може да си напише името от магистралки и слага точки да си спомни до къде е стигнал!!! Ох голямо кикотене настана в офиса!!! 
7

Да и аз съм на това мнение!  Ето тази пробна за мен е най-успешна и реалистична засега:  http://markerlessar.com/retail/fitnect-interactive-augmented-reality-virtual-fitting-dressing-room

.....всъщност е най-лошата която съм виждал! :)))))
Как можеш да рекламираш с мис- козунак. Добрите виртуални форми който има в нета залагаш своите мерки или размери / височина -талия-ханш-бюст/ след това излиза модел мъж -или жена с твоите размери или най-близките до тях. А не някаква да си развява глутеновите-любовни телеса! По-грозно изпълнение няма.
А тези които са сътворили този "шедьовър" си им искайте парите...... !!!!!!! ХА ХА
8
........модела е имитация! Преди 2-3 линии "Eugenie Suede" предлагаше мнг. по издържан модел който е уникално пипнат, за разлика от SIN CITY модела посочен от питащата !Ето оригинала: http://www.aliexpress.com/product-fm-img/437853205-womens-sandals-queen-luxury-shoes-confidence-lady-s-high-heels-patent-leather-pumps-2011-new-free-wholesalers.html
9
Браво  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
10
Хубаво е да се отговаря на зададени въпроси с точна информация но и на време/ отговаряте на въпрос от 22.05 2010  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D!
Или в къщи не Ви обръщат внимание и решихте да сте " компетентна" .ХУБАВ ДЕН! :)
11
 :) :) :) 0886 53 44 40 razpolagame s "Pfaff"za takiva nujdi nisak i visok limit.
lice za kontakt---Tsveta Tsoneva
13
Форум за българска мода / Re:oleg sergeev
03 ноември , 2009, 18:21:19
ЩОМ НАМИРАТЕ ВРЕМЕ ДА ПИШЕТЕ ПО ФОРУМИТЕ ЗНАЧИ НЯМАТЕ ВРЕМЕ ДА РАБОТИТЕ -ЛЕСНО Е ДА НАВРЕДИШ НА НЯКОЙ КОЙТО Е СЪЗДАЛ НЕЩО И ТО НЕ Е ТВОЕ И НЕ ИСКА ДА ГО РАЗДЕЛИ С ТЕБ.ИЗКАЗВАТЕ МНЕНИЕ ОТ ВАША ГЛЕДНА ТОЧКА - И ВИНАТА Е НА РАБОТОДАТЕЛИТЕ , КАРАТ ВИ ДА РАБОТИТЕ -УЖАС, ВМЕСТО ДА ВИ ПЛАЩАТ КОЛКОТО ПОИСКАТЕ И ДА ПИЕТЕ КАФЕТА И ДА ПУШИТЕ ДА ЗАКЪСНЯВАТЕ -ТЕ ВИ КАРАТ ДА РАБОТИТЕ -ТЕ ИСКАТ ДА ВИ НАУЧАТ НА НЕЩО НАПРИМЕР ЕДНА ЗАБРАВЕНА ДУМА - ТРУДОВА ДИСЦИПЛИНА ,КВАЛИФИКАЦИЯ ,ОБУЧЕНИЕ-ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ -ВИЕ ОТ ФОРУМА ЗНАЕТЕ ВСИЧКО-ДАЖЕ Е ОБИДНО ДА РАБОТИТЕ-КОЙ РАБОТИ? АМИ БЕДНИТЕ.ВИЕ СТЕ ТОЛКОВА УМНИ,ИНТЕЛИГЕНТНИ,ХОРА С ИДЕИ С ОБРАЗОВАНИЕ-ВМЕСТО ДА СЕ УНИЖАВАТЕ ДА ТЪРСИТЕ РАБОТА ,ПОЧНЕТЕ СОБСТВЕН БИЗНЕС-ДА ЛЕСНО Е.САМО СИ ГО ПОЖЕЛАЙТЕ И ГОТОВО.ЕТО ОЩЕ НЕЩО ЗА БЪЛГАРСКИЯ СИНДРОМ-НЕ НА МЕН ДА МИ Е ДОБРЕ А НА ДРУГИТЕ ДА ИМ Е ЗЛЕ.