14 април , 2024, 16:12:58

News:

Забавлявайте се с Lady Popular - безплатна онлайн игра за супер момичета
https://beauty.fashion.bg/article/5932/30/Lady-Popular-bezplatna-online-igra-za-momicheta


Покажи публикации

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - tanqcool

1
всъщност не,но просто,както надявам се знаеш по-умният отстъпва,а и без това вече никак не ми се занимава със хора като теб.вече казах-може и да можеш да мислиш,но не ти се отдава. :D :D :D
2
както вече казах опровергавах някои от мненията във форума,а именно че бг моделиерите не са кадърни.имаше и други магазини,които много харесах,но за жалост,те не се оказаха български!Имаш коефициент на интелигентност малко повече от на стайно растение-вече го покажа!както вече казах-обикаляй малко повечkо и виж,че някои бг дизайнери заслужено могат да се наричат такива.сега разбра ли защо публикувах мнението си -така наречената от вас \"реклама\" и създадох анкета,за да разбера и чуждите мнения,за да проверя дали наистина дизайнерите не си вършат работата или просто българите са прекалено претенциозни,за да казват,че дизайнерите в българия не струват нищо.
публикувам го сега,за да не го повтарям по-нататък,а що се отнася до интереса в анкетата ми-аз поне имам такава.направи една и ме коментирай тогава!
3
имам да ти кажа много неща,но нека първо те попитам нещо.имаш ли собствена фирма,собствен бизнес,който засяга някаква област в модата? ???
4
пубертет или не просто стига си се правил на много отворен,мъдър и какво ли още не-вече показа че не си!
5
нито съм папагал,нито развален грамофон.писна ми да повтарям,че не ми пука какво казвате, мислите или си въобразявате вие,шивачо и глупава кукло.аз публикувам мнения,а щом вие почнете да спорите с мен,аз просто отвръщам.ако искаш ме обиждай,ако искаш вдигай атентати,звъни на майки,на баби....НЕ МИ ПУКА! :D
6
и аз не съм се развикала все още срещу компютъра ми.не съм се и правила на голямата модна експертка,а просто изказвам мнение.може да е малко грубо,но никoй няма да ти казва,че имаш хубави модели от любезност! :o
7
свързана сам пряко само с един magazin-за хранителни стоки.шивачо,хубаво е,че можеш да мислиш,но никак не ти се отдава.виж,не си правя реклама или нещо такова.както вече казах опровергавах някои от мненията във форума,а именно че бг моделиерите не са кадърни.имаше и други магазини,които много харесах,но за жалост,те не се оказаха български!Имаш коефициент на интелигентност малко повече от на стайно растение-вече го покажа!както вече казах-обикаляй малко повечkо и виж,че някои бг дизайнери заслужено могат да се наричат такива.сега разбра ли защо публикувах мнението си -така наречената от вас \"реклама\" и създадох анкета,за да разбера и чуждите мнения,за да проверя дали наистина дизайнерите не си вършат работата или просто българите са прекалено претенциозни,за да казват,че дизайнерите в българия не струват нищо. >:(
8
шивачо,шивачо,шивачо,
просто съм си свикнала обиждат ли ме по какъвто и да е начин,да отвръщам.малко или много съм надраснала възрастта за детски приказки,но това няма голямо значение.както вече казах и на глупавата кукла,не ми пука какво мислиш ти,другите шивачи и другите блондинки!а също така,както виждаш се съобразявам с всички,освен с вас защото вие не се съобразявате с мен.също така не се правете на големите експерти,защото определено знаете много по-добре от мен,че не сте такива и определено няма да станете!на dummy doll казах също така и че не ми пука дали със администратора ще вдигат атентат срещу мен или не,така че просто си спести заплахите.
:D

Момиче, ти явно не си получавала истински заплахи, аз не виждам заплаха ,а една разглезена, неудовлетворена девойка под прякор COOL.
9
и още нещо:
ако ще ме рапортуваш,на твое място бих побързала,защото вече съм на път към Мексико-за да не ме хванете ти и администратора. ;D :D ;D

От кой бягаш от себе си или от администратора:) Приятен престой в Мексико там ги чакат такива велики като тебе с отворена врата.
10
Но,мадам тъпа кукла,
не ми пука,че ще ме рапортуваш-прави каквото си искаш,дори и се оплачи на Бойко Борисов,но едва ли сама се досещаш,че няма да свърши много работа,а що се отнася до рекламата,тя всъщност не беше такава,а просто коментар относно нов magazin,със което да опровергая всичко,което се казваше по-нагоре във форума,а именно,че българските моделиери не са дотам изобретателни.
Ако искаш да ме рапортуваш,давай-аз не пиша тези неща с опрян пистолет в главата,а по собствена воля,така че както вече казах,не ми пука. ::) ::) ::) (а и съобщението стоя цял половин ден на кирилица)

Мила Танче, явно се смяташ за велика. Недей, че все ще се намери някой да ти удари шамарчето и ако не е някой от този форум, ще е нашият голям работодател наречен Живот. Поздрави Невена
11
мила ми тъпа кукло,
коментара ми не беше изтрит,защото ти си го рапортувала или нещо такова,а по простата причина,че не бях обърнала голямо внимание на забележката,че е задължително да се пише на кирилица и след като беше изтрит,администратора учтиво ми изпрати писмо,в което казваше,че коментара ми е изтрит,защото не съм писала на кирилица.
Кой си измисля отново?А? ???

Към въпросният участник във форума, на които няма да изтрия коментара, а само ще отправя една и единствена забележка. Ако не намерите по интелигентна форма на изразяване нямате място в този форум.  Нищо лично Невена.
12
аз пък да ти кажа ,забелязах че си мислиш,че това е моден термин,но със сигурност в момента,в който си си измисляла това ,Джани Версаче се е обърнал в гроба три пъти! :D
13
благодаря ти много за съвета оценявам го,но трябва да ти кажа,че след като прочетох съобщението,в което ми казваш,че dummy doll е някакъв термин в модата,веднага извърших нужното така да се каже "разследване".и разбира се,както очаквах, намерих всичко друго,но не и модни термини,така че си спести съветите за някой друг. :o
14
честно казано ника ми не означава съвсем готината Таня и всъщност няма определено значение,но ако съдя по твоя ти си някакъв шивач в забутана фирма в покрайнините на някое село,а що се отнася до въпроса за твоята както казваш ти ентелигентност,ами подразбира се по коментарите, които пускаш-правила сам реклама на определен magazin -и ако правя какво?това си е изцяло моя работа пак във въпросния случаи не правех такава.вече никой няма как да разбере защото коментара ми така или иначе беше изтрит от администратора.
А за интелигентността на dummy doll просто...нямам думи.тя също показа колко е умна по коментарите си.всъщност тя не правеше кой знае какви коментари освен тези от рода на:"някои всъщност схвана ли за какво говори tanqcool".
А също така за нейното щраусово мозъче (само за пояснение за dummy долл:щраусите са доказано доста глупави същества със мозък, по-малък от размерите на собственото им око)свидетелства още и един друг коментар които тя пусна отностно програмата за конструиране на облекло Лектра-това е програма към която няма учебници.има курсове които се провеждат за да се разбере как се работи с нея-знам го защото познати имат точно такава програма,но е най-новия модел-OptiTex.


15
ейййййййййййййййй  :голяма експертка излезе!dummy doll- никога не съм чувала такъв термин в модата.със сигурност и никoй друг не е.блондинка си нали? :D :D :D