Форуми за Българска мода

Списък на форумите => Новини и събития => Topic started by: emomarina on 19 юли , 2018, 22:22:45

Title: Курс по английски език София
Post by: emomarina on 19 юли , 2018, 22:22:45
Курсовете по английски език по Callan метод. Основава се на повторението и бързината -  двете неща, които гарантират успеха в изучаването на език.Така курсистите отделят по-малко време и по-малко пари за курсовете по английски език, като учат езика за една четвърт от времето, което е необходимо при традиционните методи.
Нивото на международно признатия Кеймбриджки предварителен английски тест (CEI) се покрива за около 80 часа вместо обичайните 350 часа, а нивото на Cambridge First Certificate на английски език (FCE) за около 160 часа.
Title: Re:Курс по английски език София
Post by: TishoZZ on 20 ноември , 2018, 23:05:47
За настаняване на възрастни или самотни хора, при заболявания, като Деменция или Алцхаймер, дом за стари хора на http://abendrot.bg/dom.html (http://abendrot.bg/dom.html) предлага специализирани грижи и внимание. Непрекъснато видеонаблюдение и медицинско наблюдение и осигурена възможност за специализирани лекарски грижи, услуги за рехабилитация и други, според нуждите на настанения. Чист въздух и разходки сред природата. Удобно местоположение в село Свидня, близо до София, намиращо се в полите на Стара планина.
Title: Re:Курс по английски език София
Post by: vanq18 on 20 декември , 2019, 07:06:42
Има много онлайн курсове по удобно и по удачно ... Разбира се стига да ви се учи иначе са си пари на вятъра ...
Title: Re:Курс по английски език София
Post by: kursovezavseki on 24 февруари , 2020, 09:45:56
Здравейте! Школата ни предлага индивидуални, полуиндивидуални и групови занимания по английски език. При нас ще намерите огромно разнообразие от уроци по различни учебни дисциплини. Ако проявявате интерес, може да разгледате официалния ни сайт.
https://kursovezavseki.com/