Форуми за Българска мода

Списък на форумите => Форум за българска мода => Topic started by: Нора on 25 януари , 2007, 14:08:25

Title: ЕХХО фалшификат
Post by: Нора on 25 януари , 2007, 14:08:25
Никога вече няма да си купя блуза с марката ЕХХО.
Нямам идея кога българските производители ще държат на качеството на произведените от тях стоки, но явно моментът още не е дошъл.
Съвсем скоро се убедих в това за пореден път. Преди месец си закупих две прекрасни на външен вид блузи от фирмен магазин ЕХХО. И на двете им се случи едно и също нещо- на второто по ред обличане се разплетоха на биетата. Отидох да направя рекламация в магазина и една "умна" продавачка ми обясни, че блузите са се разплели, защото са ми малки. Съвсем добронамерено ми приведе и друг пример, случил и се наскоро/ преди 2 дни/ с друга клиентка, която много неблагоразумно си била вдигнала ръцете нагоре и "спраскала" блузата на ръкавите. Направих си извода, че блузите продавани от тези магазини са предназназначени за изкуствените манекени в магазините, които не извършват никакви движения и няма опасност да повредят стоките. Аз лично ще се обърна към Комисията за защита на потребителите и няма да стъпя повече в тези магазини. За вас незнам.
Title: Re: ЕХХО фалшификат
Post by: one_one on 26 януари , 2007, 22:10:40
Браво Нора! Само така! Трябва някой да им натрие носа най-накрая! Време е да покажем, че ние потребителите имаме права!

И тук ми се иска да дам един пример. Изводите ще ги оставя на вас...

В момента живея в чужбина. Миналата седмица бях на пазар в хранителен магазин от рода на "Била". Когато прибирах продуктите в багажника на колата си, съм пропуснала да сложа един кашон с минерална вода, който беше най-отдолу на количката. Открих пропуска, чак когато се прибрах у дома. Помислих си, че ако някой е намерил кашона в количката може би ще го е предал в магазина (това са, няма и 5-6 лв), та реших да се върна. Попитах в магазина, любезна служителка се свърза с някой по радиостанцията и се установи, че никой не е намерил мойта вода. И после, вместо да ми обяснява колко съм "заспала" или как това си е моя отговорност, щом не е станало на територията на магазина, а на паркинга отвън.... тя ми каза: "Ами, идете до щанда и си вземете друг кашон." По пътя обратно си мислех къде ли им е сметката на тия хора? Дали не си помислиха, че заради един кашон вода няма повече да си пазарувам от техния магазин, що ли...
Title: Re: ЕХХО фалшификат
Post by: Ира on 29 януари , 2007, 13:17:59
 
 чак пък фалшификат... аз съм си купувала много пъти от магазина им срещу френския институт и винаги съм оставала доволна... мога да кажа за пуловерите, че никога не съм имала проблем след пране или нещо друго - остават си номера, който съм си купила:) което не се случва често.
може би, просто не сте уцелили модел.
аз предпочитам българските неща и пазарувам от доста родни марки. трябва да ви кажа, че качеството е нива от разни китайски или турски боклуци, с които ни заливат.