Здравейте, Адриана! Вашето мнение ми бе много полезно! Що се отнася до това, че не са упоменати победителите от 1-я конкурс, то мога да Ви кажа, че това е вкл. в 5-ти бр. на Български моден бук, а не в това списание. Студио Надин Стайл има друга цел-търговска, а не рекламна, трябва да продава идеи и готови модели. Относно надписа на скиците мога да кажа, че не е необходимо това да бъде персонално, тъй като те са цял творчески екип и не би трябвало да се толерират продажбите по този начин. По-важно е всяка скица и модел да имат колкото си може повече поръчки, което веднага рефлектира върху хонорарите на дизайнерския екип. Тези от тях, които са имали участия в Пловдив и София фешън уик са публикувани поименно с готови изработени модели в Модния бук, за който Ви писах по-горе. Той ще бъде специално издание във връзка с присъединяването на България към ЕС и ще можете да го намерите на пазара, online или offline до 20 април. Ще прочетете и още много допълнителна информация за модните изяви в България.
По повод Вашето предложение за организиране на повече и по-често конкурси за млади таланти мога да кажа, че имам много идеи, но всичко опира до възможности, а на този етап не е възможно. Още повече, че не трябва да има преекспониране. По-добре 1 силен конкурс с неограничени възможности, отколкото много и накрая - нищо. Не са необходими изяви за потупване по рамото, а изяви, които да дават начален старт и последваща реализация. Ще се старая винаги да оправдавам оказаното ми доверие!
Поздрави, Надя Вълева-председател на Национална камара за мода, издател на Български моден бук и Студио Надин Стайл