Пробвах да си купя няколко неща и да си призная голям зор видях. Пиша "черна рокля XL размер" а резултатите 1001, все нещо различно. Рових, гледах и накрая си избрах. Мерих, преценявах и поръчах. Като дойде - ЛЕЛЕ МАЛЕ та аз не мога да вляза в нея.
Втори опит - страхотен пуловер с макове на гърдите. Красиви алени макове. Пак мерих, пак гледах и поръчах. Дойде - размера идеален ама аз поръчах черен с алени макове, а дойде сив с лилави макове. Обаждам се на сайта и питам "И що така не ми пратихте каквото исках?", а те ми отговарят "Ми щото само тоя беше Вашия размер." Седя и се чудя аз син кит ли съм или малко безгръбначно, че моя размер е толкова дефицитен.
Опит трети - от доста популярен сайт си поръчвам маратонки. Йухууу маркови, белички и ги чакам с нетърпение. Пристигат и всичко си им е съвсем наред, ама моята нога се оказва възширокичка и силно ми стискат. А де! Изборът е или да си ходя куцукайки и хората да си викат "Гледай я тая малко е саката, ама какви готини маратонки има" или да си ходя със старите чепички. И ... оак съм със старите обувки.
Викам си - аз три поръчки направих. И трите върнах. Станах любим клиент на Еконт и сигурно водя класацията на някой таен меджуонлайн магазините списък за клиенти дето само ги набутват с транспортни разходи.
Та ще ми е драго ако споделите вие от къде пазарувате и какво по-точно си купувате?