Чета сайта, и много ми допада. Преди мразех да влизам тук, защото си бях леко казано дебела и имах комплекси на тема тяло
Сега ще ви разкажа какво стана при мене. Бях 71 кг и висока 170 см. Правех опити да отслабна и каквото излезеше по телевизията си го купувах. Пих Витаголд, пих калорекс, пих кла ли какво беше, пих зелен чай, гладувах, ходех да тичам. И ефект почти никакъв. Свалям кило две и после пак си ги качвах. Един ден се бях на кафе с една приятелка, и дойде сестра й. Говорихме си за отслабване и кой какво е пробвал. И се оказа, че повечето сме ги пробвали и двете Smile) . Тя ми препоръча ЛиДа. Това са едни хапчета за отслабване, които подтискат апетита ти и не ти дават да си мислиш за храна. Дават много енергия и ти е бодро. Питах е от къде да си ги купя, и тя ми каза, че ги е купила от интернет. Купих си го от
www.otslabni.free.bg . Надявам се да не прозвучи като реклама, но го споменавам, защото разбрах че има доста фалшификати на Лида, и ако някой иска да си го намери да не се прецака заради мен. Та, купих го от този сайт и ми престигна на 4 ден. Започнах да ги пия. Пият се сутрин на гладно 1 час преди хранене.
Отначало малко ми се виеше свят и ми беше напрегнато, но на третия ден всичко премина. Ако искайте ми вярвайте, но на пъврата седмица 4 кг свалих. Видимо се смалих. А по принцип аз съм по едра и много си пролича. До края на месеца свалените кила станаха 11 кг. След това стомаха ли ми се сви, или незная какво ми стана, но започнах да се наявам с по малко. И сега сама се ограничавам. Когато усетя, че съм сита спирам да ям и си пазя килограмите.
Смених си гардероба, и сега като си сложа някоя моя блуза от преди година и изглеждам много смешно. Все едно съм с покривало за кола Smile
Ох, много се разписах. Ако някой от вас е ползвал, нека да сподели колко свали.