към lila_66
Мен лично би ме притиснила разлика от 1 см на каре, това звучи доста сериозно. Бончо е прав - ако не можеш да направиш рекламация, сменяй доставчика.
Вие какво всъщност произвеждате и какви са материите, с които работите?
Тук всякакви хора се мислят за "винаги по-прави", без даже да си дават труда да четат написаното. Важното е, те да кажат как е по-правилно. Аз споменах в първия си постинг по тази тема за различни способи, с които се избягват евентуални деформации на плата при настилането, и точно както очаквах, никой не зададе въпроса какви са те. Хванахме се за странични неща. Но, така се получава понякога.
Ако вие имате конкретна ситуация и аз знам нещо във връзка с нея, с удоволствие ще ви го споделя.
Един от участниците, който се представя с името на фирмата си, претендира че не бил анонимен. Ха! За него, както и за отстаналите, ще кажа че работя в консултантска фирма, чието име все още не желая да споменавам. Работим с много клиенти, в различни сектори на текстилната промишленост, посещаваме много от тях, участваме в различни изложения, панаири, семинари и т. н. Имам пряк достъп до многообразна информация и контакт с голям спектър от специалисти, като се започне от конструиране, градиране, маркери, настилане, оптимизиране на кроене.... до самото кроене. Така че, мога да споделя доста от наученото до този момент с тези, които желаят.