Zdravei!
Ako pypkite ti sa naistina mnogo golemi i ti ne gi pipash,spored men si za lekar dermatolog.Ako iskash mojesh da probvash kato nachalo da ne gi pipash.Tova e nai-golemiat problem.Az navremeto biah napravo ujasna.Beshe me sram da hodia po potnik za da ne mi se vijda gyrbyt i dekolteto.Da ne govorim za plaj,more.Prosto spriah da gi pipam i te kato po chudo vzeha da minavat.Iska se goliama volia.Moje da opitash i da gi polekuvash malko,no pak bez da gi pipash,prosto zabraviash che syshtestvuva ogledalo i rytzete dolu ot litzeto.V momenta sym kozmetik veche poveche ot 7 godini,no ne te yvetvam da otivash na kozmetik,zashtoto ne vseki si razbira ot rabotata i vmesto da ti pomognat mogat da ti navrediat.Mojesh da si napravish edno lekarstvo.Kupuvash si antibiotik Doxycyclin(struva ne poveche ot 2lv) i si raztvariash malko kolichestvo ot prahcheto v krem Zdrave.S tova se majesh vsiaka vecher.Sled niakoi i drug den pak si raztvariash prahche v kremche.Netriabva da pravish goliamo kolichestvo,zashtoto se okisliava antibiotika(pocherniava) i niama da e efikasen.Ami Uspeh! I Pak povtariam i potretvam NE PIPAI!