Здравейте! Писах много писма на момичета от форума, но реших да направя тема за да може всеки, които се интересува да я прочете.Само преди около 3 месеца бях 82 кг.-доста дебеличка.Много се срамувах от тялото си, че дори спрях да излизам с приятели. Изтарпях доста подигравки и хули ,дори от съвсем непознати,всички ме гледаха странно и ми се подиграваха. Затворих се в себе си и сама се мъчех да отслабна-дори имах и доста изразен целулит.Спазвах какви ли не диети,купувах хапчета,но като спирах диетите и хапчетата същата работа.Приятелката ми ме караше да ходя с нея на някакви прицедури за отслабване,но аз не вярвах.Не след дълго време видях,че тя е отслабнала и реших да опитам.Бях опорита и ходех редовно на тези процедури с мисълта,че този път ще отслабна.Сега след 3 месеца съм с 15 кг.по-малко и целулита изчезна.Чувството е прекрасно и вече знам,че не трябва да се отказваме и да се затваряме в себе си, а да търсиме начини за да успеем.Не е лесно да напишеш такава история за себе си,но нека всички се борим и не се отказваме от мечтите си.Кагото сме заедно в трудни моменти и се подкрепяме знам ,че ще се пребориме!