Аз съм ЗА българската мода

Started by justine, 16 септември , 2003, 13:25:55

« назад - напред »
Go Down

rayna

Супер, всичка са за, даже се намери и кой да развее знамето.
Несъмнено с малко южняшки идеи, твърде женствена и доста открита, българската мода (защото тя определено е от женски род) се продава добре в България.
Но...не и в чужбина. Светът не е това, което се продава в България. Там в развитото потребителско общество има други критерии за предпочитаемост, както бих нарекла за случая модата.
Не зная дали ще накараме тези потребители да вземат от нас, но има какво да се учим, да вземем и да възпитаваме и нашият потребител на обличане повече като функционалност и елегантност, отколкото като показност.
Иначе успех на всички, които имат идеи и са готови да си срежат паричките, за да направят някой хубав модел !
Райна

alex

Искам да направя магазин за българска мода.
Търся сериозен производител от типа на "Месалина"!
Моля помогнете!

gost

Potarsete Nacionalnata kamara za moda!
Shte vi svarjat s podhodiashti marki i shte vi dadat vsiakakva druga branshova informacia i to ne samo za BG. Imat nad 120 firmi i dizaineri chlenove ot stranata i sa mnogo aktivni. Pozvanete im na tel. 032/62 09 29 ili im pishete na camaramoda@abv.bg

rayna

Случайно да не сте от тази организация !
Райна

mina

iskam da vida rokli balni

svetlinaisthebest

АЗ, съм твърдо за българската мода. Наскоро намерих един онлайн магазин за дрехи. Продуктите са изцяло българско производство и са висококачествени.

jomes

Аз също съм за българските платненки. Евтини и качествени. :)

tammira_

 :)   Здравейте, аз също подкрепям българската мода и то с две ръце! Аз сам от Хасково и тази година бях абитуриентка, бях отчаяна защото обиколих цяла България и не успях да намеря своята рокля,докато един ден разхождайки се из ЦУМ-ма на Хасково  видях нещо което наподобява  това което тарся,влязох в булченския магазин и ... 
Направиха ми роклята по поръчка защото тази не беше моя цвят,добавиха ми още няколко камака
и с една проба аз  имах идеалната рокля,при това и цената беше много добра . Там са просто страхотни. Хората за който говоря са "Бутици Сватба " или  булченският магазин в ЦУМ-ма

Благодарение на  бутици Сватба аз повярвах че в българия все още има професионалисти!

v_antonova1986

Аз съм за всичко българско, и модата е едно от нещата заради, които се гордея, че съм българка. Ния и Дорадо е любимата ми марка. Пожелавам на всички български фирми занимаващи се с мода успех и развитие.

mrenka

VIVEL FASHION е динамично развиваща се фирма,стремяща се да предлага най-новите тенденции, представени по световните модни подиуми.
Основен стремеж на фирмата е предлагането на модни облекла с високо качество и на добри цени.Работим само в лимитирани серий на моделите.

http://vivelfashion.com/

За контакти за гр.София и страната за търговци на едро:
Лице за контакт-отдел продажби: Ренета Велева
тел: +359 885 843 344 / +359 899 966 373
Е-mail:velevareneta@gmail.com

ivanangelov84

И аз подкрепям българските дизайнери. Нека да продалжават да реализират своите проекти и идеи.

SpiralFashion.com

Ние сме ЗА българската мода. Ние сме производители и онлайн търговци. Искаме да поздравим всички колеги в бизнеса и да им пожелаем много успехи на родните, европейски и световни пазари!

naydenantonov80

Твърдо ЗА. Имаме достатъчно добри дизайнери и производители за да сме сериозна конкуренция.

Бончо

Остана само и да се разработят ;D ;D ;D ! Кофтито е, че свършиха тези дето първо плащат и чакат да им покажат кво могат ;D ;D ;D

aneliaivanova86

И съм твърдо ЗА българските производители на дрехи, обувки и всичко останало. Дано да се развиват още и още и да смажат турската конкуренция, която напоследък взе да навлиза все по широко у нас.

Go Up