21 юни , 2024, 02:29:57

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Защо жената трябва да бъде елегантна и красива не само навън, но и у дома

Started by targovci, 29 март , 2020, 17:33:09

« назад - напред »
Go Down

targovci

29 март , 2020, 17:33:09 Last Edit: 14 август , 2021, 21:58:59 by krassyo
Ние от ORSO вярваме, че жената трябва да бъде елегантна и красива не само навън, но и у дома - мястото, където е пред погледите на най-любимите си хора.
Проучване сочи, че именно у дома съпрузите прекарват 83 % от общото време, изживяно заедно, а всеки мъж би искал и вкъщи да вижда своята принцеса елегантна и сияйна, очароваща не само с присъствие, но и с визия.
Ние от ORSO съзнаваме, че и у дома жената трябва да бъде ослепителна като слънцето, нежна като птича песен и ухайна като цъфнала градина. Последните две, мили дами, оставяме на вас, но за първото сме се погрижили ние - представяме ви италианска модна линия дрехи за дома, с които ще се почувствате специални и вълнуващи. Колекциите на ORSO, вдъхновени от идеята за практичност и елегантност, нямат аналог на българския пазар. Всеки комплект със своите три части придава завършеност на визията, а отделните елементи са гъвкави допълнения към гардероба на всяка дама. Безупречното съчетание на деликатни материи, модерен дизайн, ярки цветови палитри и ексклузивни щампи ще ви даде усещане за комфорт, фина елегантност и очевидна женственост.
Можете да поръчате за себе си или за приятелка - като завършен подарък, призван да носи самочувствие и радост, който ще получите грижливо опакован в подаръчна кутия.

Go Up