opit za site:))

Started by Adriana Garelova, 27 ноември , 2005, 00:44:18

« назад - напред »
Go Down

Adriana Garelova


Бончо

Много добре като за начало, но тази шльокавица и антлйиски в БГ версия на сайта, доста развалят пейзажа

Adriana Garelova

blagodaria za saveta...6te tarpi promeni:)

Rossy

Zdravei,
opita za site e zapochnal dosta spoluchlivo, no i moeto mnenie e che trjabva da izpisvash na kirilica ili prosto da ishe na angliiski. Bi bilo dobre da napravish prepratki ot tipa: skici; snimki; risunki; uchastia i t.n. S udodolstvie shte sledja kak go razvivash:)
Uspeh!

Бончо

Не е ли редно, и във форумите да пишем на кирилица? Отдавна мина времето когато Уиндоус имаше проблеми с кирилицата или поне малко да се уважават тези, от които се иска мнение или съвет. Това, че ви е по-лесно да пишете на шльокавица, едва ли ви е по-лесно да я четете.

AddA

Виждам, че си взаимствала /да не кажа откраднала/ твърде много елементи от по - наложени и по - добри от теб български дизайнери. За справка потърси информация за AddA Couture и си вземи бележка да не се наложи да се предприемат съдебни действия! Безобразие!

Mihail Mihov-f.s.Diacheli

Опита е за сайтд е добър. Е трябва още малко графичен дизайн :) Скиците също са добри - поздарвления.


Adriana Garelova


И така ,драги ... ( незнам си кой ) След като си се запознал/а с моите работи.Аз лично мисля следното :
1. От етична гледна точка е редно да се представиш.
2. Всяка критика или обвинение би трябвало да се подкрепи с материали ( да поясня ,ако има такива продукти, сходни с моите ,е необходимо да се докаже тяхното авторство - дата на патент за определн продукт или дизайнерско решение)
3. Такива смели думи за съдебни действия не се съобщават по такъв начин!
4. Няма нищо лошо да взаимстваш от по-добри дизайнери ( ако знаеш схемата за създаване на ново дизайнерко решение , то би трябвало да си запознат , че в основата на иноваторското решение стои обстойно проучване на пазара и анализ на създадени до момента модели ,и решения.За да може именно тогава ти да представиш собствена концепция.
5. Напълно е възможно да има някакво сходство на мои модели с такива на отвърдени имена ,моля да посочиш на кои точно и какво точно съм копирала.Едно малко вметване :в закона за авторското право пише следното : "Може да се копира определен дизайн до 40% " ( С това не искам да кажа ,че съм копирала и сега се оправдавам ,а искам да кажа ,че твоите думи звучат абсолютно неграмотно, или поне ги подкрепи както трябва. )
6. Ако забелязваш ,сайта ми е с некомерсиална цел, така ,че нищо не пречи да си рисувам каквото и да било !

Благодаря ти за отделеното внимание.

С уважение Адриана ГАРЕЛОВА
П.С.Ако имаш някави въпроси можеш да се обърнеш към адвокат по патентно право.Преди да отправяш каквито и да е критики !

Бончо

До АддА

Това опит за реклама в стил "Национална камара за мода" ли беше?

Christina Kostova

Zdraveite, kakvo obsto ima tuk Natzionalnata kamara za moda?

еееее

Браво! Добър опит, хубави неща.
Що се отнася до коментиращите многознайковци, освен да дрънкате по всяка тема и то отрицателно, нещо по-полезно що не свършите?! Щом така все критикувате, сигурно сте много вещи и отворени. Защо ли обаче нямате работа и си запълвате времето със заяждане и празно многословие . . . .

Go Up