17 септември , 2019, 05:20:55

News:

Писането на кирилица е задължително. При проблеми използвайте конвертора на forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php


Сватба!

Started by evy, 14 юли , 2019, 01:50:10

« назад - напред »
Go Down

evy

Здравейте! Зимата ще се женя! Решено е вече! Решихме сватбата да е в Банско - родният ми град. Ние имаме къде да спим, но понеже бъдещият ми съпруг е от Варна неговите роднини и приятели нямат. Мислихме, мислихме и където и да е, трябва да намерим място за спане на половината хора. В Банско знам няколко малки хотелчета, но не мисля че по време на сезона ще могат да съберат всичките гости. Вие имате ли нещо впредвид? Знаете ли някой голям и хубав хотел, който би ни свършил работа?

Mirosveta

Честитоо! Много се радвам, когато видя младо обичащи се хора! Невероятно е, че се е съгласил да направите сватбата в твоят роден град, въпреки голямото разстояние. Явно, че и той много те обича. Аз иначе често си ходя в Банско, я на ски, а просто на планина. Отсядам ето тук. Хотела е прото уникален, а и съм обедена, че ще има достътачно място, за колкото и гости да трябва да настани! Обслужването им и кухнята също са топа! Горещо ти ги препоръчвам!

evy

Благодаря! Видях сайта и хотела наистина е супер. Ще го обсъдя довечера и с мъжа, но мисля че ще му хареса и на него!  :)

mama1988

ех че хубаво найстина ... а защо зимата ? лятото много ми харесва на Банско толкова е красиво!!!

jordanova8812

честито на младите . Много се радвам на хора със желание за брак . малко останаха

ihillside

I think your wedding needs a good-looking jewel. I hope this website can help you: https://www.custom-necklace.com/

Go Up