22 октомври , 2019, 11:38:13

News:

Забавлявайте се с Lady Popular - безплатна онлайн игра за супер момичета
http://beauty.fashion.bg/article/5932/30/Lady-Popular-bezplatna-online-igra-za-momicheta


Модна агенция

Started by Mirosveta, 06 юли , 2019, 00:59:23

« назад - напред »
Go Down

Mirosveta

Здравейте! С няколко приятелки като малки започнахме уж на шега, но наистина се превърнахме в моделки и до преди месец с това си вадихме хляба. Така се случи обаче, че агенцията, с която работихме фалира. Сега сме се решили да си отворим наша собствена и отначало ние да сме моделките поне докато не намерим хубави момичета, които да ни заместят. Разбрахме се да дадем поравно пари за начален капитал. Другите момичета имат необходимата сума, но аз за жалост я нямам налична. В момента съм и безработна и нямам от къде да събера парите. Не искам да ги карам да ме чакат или да започнат без ме затова реших да тегля един бърз кредит. Досега не съм теглила пари и не знам как, а и честно казано малко се притеснявам. Можете ли да ми препоръчате фирма, от която сте теглили преди и можете да гарантирате, че са точни?

Mia_

Здравей! Няма от какво да се притесняваш. Аз редовно тегля пари от Кеш кредит и съм много доволна от условията им. Лихвите са ниски, всичко става онлайн и те одобряват буквално за минути. Влез в сайта и сама ще се ориентираш. Направен е наистина много удобен и лесен за ползване. Успех с агенцията!

Mirosveta

Проверих в сайта, условията наистина са много добри. Благодаря ти, щом и ти теглиш от там и аз ще дръпна едно кредитче. Без да рискувам няма как да спечеля  ;)

Go Up