15 юли , 2024, 13:51:35

News:

Sofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата модаSofia Fashion Week 2015 - новата дестинация на висшата мода
https://news.fashion.bg/article/11687/17/Sofia-Fashion-Week-2015-novata-destinacia-na-visshata-moda


Дамски Обувки

Started by kostadin, 21 март , 2019, 10:51:26

« назад - напред »
Go Down

kostadin

Дамските обувки са истинската любов на по-голямата част от съвременните момичета. Всяка една притежава най-малко един шкаф, пълен с обувки на високи токчета. Два, три модела от тях се слагат достатъчно често,а всички останали не. И в това няма нищо изненадващо. Изборът на дамски обувки винаги е емоционален, върви добре също и с дамски панталон. Дамите просто се влюбват от пръв поглед в някой модел на витрината и го купуват, без да се замислят дали той е качествен, и дали си струва парите.
   
Дамите на около 20 години нямат проблем с ходенето да висок и стръмен ток дълго време, но за жените над 40 години това е изключително изпитание за крайниците. Същевременно някои дами не могат да ходят с обувки, с високи токчета, в ежедневието им, и походката им наподобява робокоп. Почти всеки модел дамски обувки си има версия с по нисък ток. Най-добре е да се спрем на нея или на зимните обувки.

Дамските обувки се правят от няколко материала: велур, естествена и изкуствена кожа. Препоръчвам Ви да се спрете на велур. изкуствената кожа, а цената значително по-малка от естествената.Също така тендезобувките пробиват на пазара с голяма сила.
 
Изключително важно е когато си купим избрания чифт обувки на висок ток е да ги изпробваме.Ходилата на краката Ви може да бъдат по-широки или по-тесни от стандартното. Същото важи и за подметките на повечето дамски обувки с висок ток.

Go Up